Close
Vem tror ni har varit världens flitigaste kille dom senaste två timmarna? En viss person med en enormt populär blogg har fixat bankkonto, tagit ut pengar, städat sitt rum OCH tvättat – allt detta på 1,5 timme ungefär. Alla som blir imponerade låter bli att kommentera inlägget!

Har ett antal foton på mobilen som vill släppas ut, så jag tänkte köra en kameradump här och nu:Till att börja med vill vi tacka dom irländska herrarna (antar jag) som kommit på den geniala idén att ha ljusblåa trafikskyltar med vit text på. Läsbarheten är verkligen fantastisk [?]
Hur fan tänkte dom där egentligen? Vad är tanken bakom det hela lixom? Att man absolut måste stanna för att kunna läsa skylten? Jag fattar inte…Vet ni vad det här är? Det är en 4 dagar gammal matlåda som inte tömts och sen har fått spenderat dom där dagarna i min ryggsäck. Då blir gräddsåsen lite svagt grön, lingonsylten luden och potatisarna blir skrynkliga. Inte fräsch, absolut inte.Var inne i stan och traskade lite i helgen och fick syn på en arena jag tror heter RDS Arena. Helt plötsligt dök den upp där bland husen och den var ENORM. Helt sjukt vad stor den var… Jag blev megafascinerad och började genast att fantisera över hur många bultar det måste finnas på den där arenan, vad som kan hända om en av dom går sönder, hur många ton arenan väger och hur megamånga coolhetspoäng man får om man fyller en arena som rymmer 60 000+ personer genom att uppträda där :n
Små pojkar och stora byggnader… [?]Jag noterade också ån som rann igenom staden där. Det var helt absurt att stå och titta på hur skitigt vattnet var. Petflaskor, kuddar, olja och en oidentifierbar vätska som tydligen skulle föreställa vatten rann där under bron… Sen kände man riktigt hur beach 2010 börjar närma sig när man hoppade fram mellan hundskitarna på stranden där bredvid vattnet…
Dublin är så sjukt jävla smutsigt att man inte förstår det förrän man varit här…Annars rullar matlagningen på över förväntan. Jag har börjat komma till insikt att om jag inte lagar mat så äter jag oftast en macka, dricker en cola och avslutar med en mars till efterätt om dagarna. Det är inte sådär jättebra säger den snälla ängeln på min vänstra axel. Djävulen på höger axel hejar dock mer på dom luncherna.
Matlådorna dom senaste 22 dagarna har bestått av kyckling, ris och sötsur sås eller spaghetti och bacon… Har dock fått några recept av mor nu så det blir nog till att prova på dom framöver.Ser ni vad jag ser? :n :n :n Min frukost idag bestod idag av en Red Bull och ett tokvidrigt weinerbröd. Jag satt och klagade som fan över hur illa weinerbrödet smakade när Cathrine plötsligt nämner ”Ni får ju semlor om 20 minuter”.
Det går inte riktigt att beskriva hur sjukt glad jag blev där, men tänk er ett ärevarv runt kontoret skrikandes ”SEMLOR SEMLOR SEEEEEEMLOR!” så förstår ni ungefär hur jag kände mig inombords.
Semlor är typ det bästa jag vet (nähä?) och besvikelsen var total när jag fick höra att dom hade börjat tillverkats i Sverige igen. Här finns dom dock inte att få tag i nånstans :c Fettisdagen är snart här och jag trodde inte ens i mina vildaste fantasier att jag skulle få äta en semla här i Dublin. Men så räddade Cathrine hela året med sina underbara semlor. Det tackar och bockar vi för! (yes)Vad gör man om man har för mycket pengar hemma i byrålådan? Man skriver 1337 i sängen genom att endast använda 50-eurossedlar!
Jag beställde ju min Nexus One
(<3) nyligen och kände hur plånboken tömdes något enormt. Dock räknade jag med en del inkomster, så det är knappast någon fara. Jag räknade med att hämta ut två lönecheckar från banken idag, så det var ju en rätt trevlig överraskning när Sinead plockade fram f-y-r-a stycken åt mig - jag hade glömt hämta några fler än jag trodde :@
935
euro rikare traskade jag ut från banken med överfulla fickor och paranoida misstankar mot alla jag såg. Den 75-åriga damen jag mötte såg verkligen ut som en galen rånare, den där biffen som gick 200 meter bakom mig ville säkert tömma mina fickor och n00ben som följde med mig till banken var säkerligen bara där för att komma över dom 1 000 eurona jag hade i plånboken :n

Nu känns ekonomin så överdrivet stabil igen att jag funderar redan på om jag ska investera mina pengar i en till Ferrari eller om jag ska lägga dom på ett privatjet istället :w


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>