Close


God morgon! Efter en småkatastrofal lördagkväll är klockan 07:52, jag är 8% bakis, Silvertide spelas i hörlurarna, jag missade halva kvällen igår och jag har en 5-6 arga SMS i mobilen på grund av detta – ändå mår jag kanonbra (yes) .
Att kika mobilens in- och utkorg gör att man kanske inte känner sig lika smidig, men om man hela sitt liv levt efter mottot ”Om man inte försöker kan man inte misslyckas” känns det i alla fall skönt att ha gett skiten ett försök.
Visst, jag la upp bollen på straffpunkten, jag tog sats och jag tog i som faaan. Men istället för en drömstraff upp i krysset snubblade jag på skosnörena, ramlade över bollen och tokmissade straffen.
Kan tänka mig att vissa skrattar åt det hela idag men det gör mig knappast någonting. Men för att dämpa smällen när mitt ego tar i backen gör jag som jag alltid brukar göra när jag förlorat i någonting: Jag skyller på domaren, solen i ögonen och motvinden (yes)

Har inte fått några bilder från gårdagskvällen med dansken, Cathrine, N00ben, Veronica, Esa och Captain Morgan (huuu, aldrig mer) ännu, så därför kan jag inte slänga upp det inlägget just nu – det kommer förhoppningsvis senare.
Däremot har jag bilder från fredagskvällen som spenderades med laserskjutande, ännu en total förnedring och en enorm hamburgare, så jag tänkte vi kör en recap av den istället:Vi (eller Cathrine) hade planerat att alla som inte spelar WoW och vill socialisera på riktigt skulle hitta på någonting under kvällen, så hon bokade bowling och Q-zar (laserdoom) för oss 10 som var intresserade.
Innan vi skulle röra på oss och härja så var vi dock tvungna att fylla på reserverna lite. Därför blev det ett besök på TGI Fridays som ligger 10 minuters gångväg härifrån.En hamburgare för 230 spänn och något att dricka senare så var plånboken lite tunnare och jag lite tjockare. Det var saltgurka, lökringar och massa annat konstigt på den där burgaren och den var… enorm. Det var preciiiis så att den gick in i munnen om man kopplade loss kinderna och åt som ormarna gör… ”Thats what she said” eller? [?]
Nåja, jag fick i alla fall i mig kanske 77% av maten, sen var det tokstopp. Men det är ju en hamburgare som ska betygsättas, så eftersom det är just en hamburgare får den några pluspoäng bara för det. Sen fick man med den där galna Jack Daniels-såsen också så där har vi ytterligare ett pluspoäng. Men namnet, dom konstiga sakerna som var på och den torra hamburgarsmaken drar sen ner betyget ganska mycket.

Betyg på TGIs Ultimate Jack Daniels Burger: 2,1Två och en halv n00bar tjattrade på och n00b-Christian, som förövrigt glänser och tar samtal själv på jobbet efter att ha medlyssnat i endast 3 dagar, njöt av sin Guinness.”Whos the man?” Esa imponerade som ni ser stort på damerna med sina coola egoposer :iEfter det att vi käkat var det sen dags för att börja röra på sig. Galet laserkrig och stilig bowling stod ju på schemat, och jag som är smart tänkte ju att vi såklart skulle bowla först. Tji fick jag…
Efter att alla fått på sig bowlingskorna så framkom det alltså att vi först skulle springa runt och försöka döda varandra med dom där laserpickadollerna ala Star Wars Stormtroopers
. Jag kände mig lite sådär cornycool med den blinkande dräkten som inte riktigt (inte alls) såg ut som Stormtroopergubbarnas dräkt.
Jag funderade lite kring hur asballt man skulle kunna göra ett såntdär ställe ändå. Tänk dig Star Wars-inredning, Stormtrooperdräkter och stenhårda elchocker så att man känner när man blir träffad. Det skulle vara skitcoolt… eller?… eh… nähä? Jo!

I alla fall delades vi upp i två olika lag. Nu är mitt minne asdåligt, men vi ska se om jag inte kan få fram alla som var med:

Blått lag
Kausti [Självutnämnd lagkapten]
Skäggjohan [Skäggig kanonmat]
Christian [Osynlig sniper]
Veronica [Rutinerad försvarsspelare]

Rött lag
Elena [Ettrig och tillsynes rutinerad lagkapten]
Cathrine [Småfuskande fegis]
Min n00b [Laserdooms svar på Zorro, man ska inte fäktas med gevären [?]]
Esa [Rysk mästerskytt]

Reglerna var alldeles för många för att man skulle orka bry sig, men eftersom två av dom anställda gick runt därinne fick vi i alla fall inte springa alls. Det hela påminde mig lite om golf faktiskt, så därför missuppfattade jag och Skäggjohan tyvärr det här med poängräkningen. Eftersom det hela liknade golf så pass mycket trodde vi att man skulle ha så få poäng som möjligt. Därför var vi i det blå laget otroligt nöjda med att ha lyckats skrapa ihop makalösa -60 poäng.
DÅ berättade dom två herrarna som jobbade där att man minsann skulle ha så många poäng som möjligt. Det andra laget hade då skrapat ihop 620 poäng och utklassningen var total…
Efter att ha tokgråtit en stund på toaletten begav vi oss sen till bowlingbanorna för att slå några strikes.Mina bowlingskills brukar ju vara average i alla fall. Jag är knappast grym på det där, men jag brukar inte vara tokdålig heller. Men tänka sig vad lite alkohol kan göra… Eller så lutade banorna… Nåt fel var det i alla fall.
”Ska vi tävla?” frågade Elena och jag tvekade inte en sekund. ”Klart vi ska tävla!” svarade jag och kikade på scoreboarden. Hon hade inlett med en strike, jag med att slå ner 4/3…
Efter tre rutor gav Elena upp och tokdissade mig: ”Du är för dålig, jag tävlar mot Johan istället”. Tack för den… Det visade sig att Elena tydligen spelat bowling på riktigt i 1,5 år – något som märktes på hennes eleganta bowling-twista handleden-stil.
Skäggjohan imponerade annars med sitt bowlande. Både det faktum att han fick ner käglorna och att hans segergester var sådär skäggigt eleganta (yes) Jag tror han fick mest poäng av oss alla också, men jag är inte helt 100 på det.

Nej, jag ska ha revansch i bowlingen nåndag… Det där kändes inte okej, speciellt efter att ha fått tokpisk i laserskjutandet också…

Avslutningsvis vill jag avsluta inlägget med att tacka Cathrine och Amanda för bilderna från kvällen. Tack! (yes)


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>