Skrivkramp

 • Koduppdatering,  Skrivkramp

  Skrivkrampen har återkommit


  Har uppdaterat bloggen lite idag. Nu kan man formatera texten lite om man vill när man postar kommentarer. Egentligen var uppdateringen till för att ändra admingränssnittet här bakom sidan eftersom det såg helt jävla bedrövligt ut innan. Nu börjar det dock ta sig (yes)
  Jag är faktiskt lite kär i menyns nya utseende <3 Jobba om 12 timmar och 15 minuter… drygt :_ 13-22 är iofs en bättre tid för mig än 9-17 eftersom jag ändå fuckar upp min dygnsrytm efter ett tag. Skrivkrampen är påtaglig idag… Har ingenting alls att skriva om… (oops) Annars har jag inte tackat lillebror för att han hjälpte mig byta däck på bilen. Tack för det lillebror. The end

 • Skrivkramp

  Rubrik sökes!

  This[comma

  this is not my life
  This, this is not my life]

  Kunglig låt. Fansen (okej, det ska vara singularis) klagar på att jag inte har bloggat idag, därför tänkte jag köra ett inlägg nu. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska skriva om, men jag har några saker i huvudet, så jag skriver ner dom i brist på annat. Jag känner redan nu att det här blogginlägget kommer bli ett ”Jag har enorm skrivkramp, därför producerar jag ett skitkasst inlägg bara för att”-inlägg. Here we go:

  Till att börja med så håller jag tummarna för Portugal imorgon. Inte för att det fungerar som nåt slags omvänd psykologi ”Det laget Kausti håller på förlorar” utan för att någonting hemskt kommer inträffa om Malta nu råkar ta poäng av Portugal.
  Imrell har lovat att streaka sig hela vägen från Skutskär och hit – en nätt resa på 14-15 mil ungefär. Det kommer bli ett trafikkaos utan dess like om detta sker, så jag ber till gud: Portugal, krossa Malta!
  Nej Imrell, du kommer inte in även om du nu skulle få lov att traska hela vägen :z

  Igår slogs månadens besökarrekord också. 138 pers kikade in här på bloggen under dagen. Det är inte världsrekordet här på bloggen, men det var nån månad sen sådär många var hit.
  Skönt att det var en fjortis (Kenza eller vad hon hette) med på TV häromdan. Hon hade precis gått över 100 000 unika besökare per dag… Men kom igen, vem vill INTE läsa en blogg som innehåller klassinlägg i stil med [spoiler title=detta]
  [quote]Eftersom att min #¤%/#&%¤!-tv inte hittar kanalerna (snälla Boxer HJÄLP, jag överlever inte utan tv!! Robert, kom på vad felet är nu!) så får jag sysselsätta mig själv på annat sätt. Bläddrar i nya ELLE som damp ner i brevlådan idag. Läser lite om Robert Pattinson….dreglar lite, fnissar lite, drömmer lite. Hehe, ni vet. Hade tänkt hoppa in i duschen snart och tvätta mitt hår som varken rört vatten eller schampoo på många många MÅNGA dagar.

  [En bild på mig]
  [En till bild på mig]
  [Ännu en bild på världens viktigaste människa: jag!]
  [En bild på en Elle-tidning (och såklart är det jag som håller i den)]
  [Jag och min jättesuperdupermegagulliga chihuahua-vovve]
  [/quote][/spoiler]? [?]
  90-talisterna kommer ta död på våran fina jord så småningom… ”Åh, en atombomb. Kan ni FATTA vilket ASCOOLT foto ni skulle kunna ta på mig om vi skickar upp den i luften och sen låter den slå ner typ 100 meter bakom mig? Jag skulle kunna göra min pussmun-pose samtidigt som den där svampen av eld syns bakom mig. ASCOOLT! Vad tror ni, ska jag köra den gröna eller röda ögonskuggan?”

  Ironi är coolt, jag är det inte.

  Just nu ser vi fram emot Uncharted 2 på onsdag, Brütal Legend på fredag och Paramore om 1,5 månad. Det var längesen man hade såhär mycket att se fram emot. Dags att skaffa sig ett liv snart [?] Skriva jobbansökan nu kanske? Motivationsbrist råder dock…