Koduppdatering

 • Koduppdatering

  Export av bloggen

  Hej svejs,

  Som ni kanske ser så har jag äntligen tagit tag i problemet med att bloggen sakta men säkert börjat förtvina. Den gamla plattformen var byggd av mig själv och den hade en hel del problem som inte syntes, men som märktes om man t.ex. bläddrade mellan inlägg eller när webbhotellet uppdaterades. Saker som ledde till buggigt beteende eller totalkrasch av bloggen och gjorde livet förjävligt för mig när jag försökte hänga med i utvecklingen.

  Så nu har jag spenderat några dagar med att exportera all data från gamla plattformen och smockat in den i en gammal hederlig WordPress-installation. Inte lika snyggt, inte lika personligt men nu har jag i alla fall en plattform som kan leva ett tag till. Alternativet hade varit att helt lägga ner bloggen och det hade känts lite surt.

  Det är fortfarande några småsaker som inte är fixade ännu men det bör inte påverka sajten mer än på detaljnivå i vissa inlägg. Behöver även exportera kommentarer samt betyg från gamla plattformen fortfarande men det kommer så småningom.