• Fiasko

  Bahnhofskit


  ”Vi ska försöka få det aktiverat så fort som möjligt” sa Johan i Bahnhofsupporten med en enorm ironi i rösten. Han brydde sig egentligen inte alls om herr Kaustinen som ringde in och ville ha sitt bredband aktiverat på direkten. Han ville bara bli av med killen så att han kunde ta nästa samtal. Det här hände för lite mer än tre veckor sedan.
  Idag sitter herr Kaustinen här och är lika orolig som en förälder som fått sin unge kidnappad av sjöpirater. Imorgon slutar vårat ADSL fungera och när vi provade Bahnhof-bredbandet tidigare idag så fungerade det fortfarande inte. TROTS att jag ringde dom igen för 4 dagar sedan och berättade att vi hade problem med skiten. Då sa tjejen på supporten att hon skulle åtgärda det inom 2-3 dagar.

  Imorgon spelar IFK Göteborg – AIK om SM-guldet i en direkt avgörande match och vi har tänkt kika matchen via datorn. HAR VI INGET INTERNET SÅ GÅR DET JU INTE. Då får vi alltså sitta och titta på Nya Zeeland – Turkiet i U17 VM på TVn istället. Hur jävla kul är det på en skala!?

  Jag har t.o.m. varit så desperat att jag har infiltrerat Bahnhof med hjälp av lillebror. Jag fixade in honom där på supporten så att han skulle kunna lösa vårat problem lite diskret. Han har nu varit där i snart en vecka, men har han löst problemet? Näää, han har suttit och LÄRT sig hur dom gör när dom besvarar samtal istället. Så nu är han lika hjärntvättad som alla andra som jobbar där. Såfort man frågar honom nåt så får man ”Jag ska försöka åtgärda det, men jag kan inte lova nåt” som svar [?]

  Hoppet är nästan ute. Måtte bredbandet fungera imorgon, annars är vi helt utestängda från omvärlden :c Inga blogguppdateringar, inget Flashback, inga nyheter, inget MSN och helt jävla öken.

  Buuuu för Bahnhof!

 • Poker,  Youtube

  Oktober 2009, Månadsresultat


  Intjänat totalt: 6088 kr
  Total tid spelad: 68 timmar
  Timpenning: 90 kr/h

  Det var synd att månaden inte fortsatte lika bra som den började


  Förklaring: Ju högre berget” är, desto mer pengar har man vunnit)

  (det ljusgröna fältet). Jag var uppe på månadsplusset efter ungefär 14 dagar, men sen stannade det, som ni kanske ser, av helt.

  Tänk om man vågade kliva upp i nivå. Eller tänk om man orkade spela 140 timmar i månaden, då skulle man kassera in typ 12 000-14 000 efter skatt :f Men 100+ timmar orkar jag bara inte. Tror rekordet ligger på 96 timmar under en månad eller nåt. Och då spelade jag verkligen kräkmycket

  kräkmycket = ungdomsslang för väldigt mycket
  .

  Sen har ett problem uppstått. Jag har börjat nalla av Eurotrip-pengarna nu. Detta eftersom min bil verkar dra typ 25 liter bensin per mil – dessutom är McDonalds och pizza på tok för gott för att låta bli (det kan nog bli ett Kaustis-budget-under-oktober-inlägg imorgon). I alla fall redovisar jag nu Eurotrip-pengarna som hela min ekonomi istället. Förhoppningarna är fortfarande att ha 35 000 kronor (eller mer) den 31:a maj 2010 så att resan kan bli av. Vi får se hur det går. Helpdeskjobbandet under denna månad är i alla fall ett galet skönt tillskott i kassan <3 Eurotrip 2010-statusen: