Close

Monthly Archives oktober 2009


”Vi ska försöka få det aktiverat så fort som möjligt” sa Johan i Bahnhofsupporten med en enorm ironi i rösten. Han brydde sig egentligen inte alls om herr Kaustinen som ringde in och ville ha sitt bredband aktiverat på direkten. Han ville bara bli av med killen så att han kunde ta nästa samtal. Det här hände för lite mer än tre veckor sedan.
Idag sitter herr Kaustinen här och är lika orolig som en förälder som fått sin unge kidnappad av sjöpirater. Imorgon slutar vårat ADSL fungera och när vi provade Bahnhof-bredbandet tidigare idag så fungerade det fortfarande inte. TROTS att jag ringde dom igen för 4 dagar sedan och berättade att vi hade problem med skiten. Då sa tjejen på supporten att hon skulle åtgärda det inom 2-3 dagar.

Imorgon spelar IFK Göteborg – AIK om SM-guldet i en direkt avgörande match och vi har tänkt kika matchen via datorn. HAR VI INGET INTERNET SÅ GÅR DET JU INTE. Då får vi alltså sitta och titta på Nya Zeeland – Turkiet i U17 VM på TVn istället. Hur jävla kul är det på en skala!?

Jag har t.o.m. varit så desperat att jag har infiltrerat Bahnhof med hjälp av lillebror. Jag fixade in honom där på supporten så att han skulle kunna lösa vårat problem lite diskret. Han har nu varit där i snart en vecka, men har han löst problemet? Näää, han har suttit och LÄRT sig hur dom gör när dom besvarar samtal istället. Så nu är han lika hjärntvättad som alla andra som jobbar där. Såfort man frågar honom nåt så får man ”Jag ska försöka åtgärda det, men jag kan inte lova nåt” som svar [?]

Hoppet är nästan ute. Måtte bredbandet fungera imorgon, annars är vi helt utestängda från omvärlden :c Inga blogguppdateringar, inget Flashback, inga nyheter, inget MSN och helt jävla öken.

Buuuu för Bahnhof!