Imrell

 • Imrell,  Kameradump

  Kameradump

  Med (ännu) en Ben and Jerrys vid min sida sitter jag här efter en tung dag på jobbet. 3,5 timmars arbete och 4 timmars slösurfande tar kål på mig – utbrändheten är nära.
  Sen känner jag av pressen att prestera också. Min mobil är överfull av onödiga kort som jag har knäppt, så för att lätta på trycket kommer här en kameradump:


  Lillebror överraskade genom att inhandla en hummer när vi var ner på Ica för någon dag sedan. 159 sköna kronor kostade den och bäst före-datumet var satt till 8 timmar efter inköpet. Lillebrors kommentar på Ica ”FAN VAD GOTT!! Den ska jag äta ikväll!!!”
  Lillebrors kommentar dagen efter (när bäst före-datumet hade gått ut) ”Det där var fan inte ett speciellt smart impulsköp…”

  Om han åt upp den? Nope. Han tog en tugga, skrek ”UUUÄÄÄHH”, spottade ut och skänkte sen hummern till Svensson. Svensson kunde däremot uppskatta delikatessen.


  En av dom nominerade i kategorin ”Inte det mest genomtänkta butiksnamnet va?”. Tänk er en pyroman som går förbi deras butik… :n


  Det är rätt skönt att ha börjat jobba ändå. Bland annat har jag fått skärpa mig när det gäller matlagningen. Förut åt jag ju mest McDonalds och pizza, men nuförtiden äter jag faktiskt hemlagat ;)


  Sen har mamma köpt ett nytt ljus till rummet. Inget konstigt med det, men hon köpte nåt slags Wunderbaum

  -ljus. Det konstigaste av allt är att hon inte valde varesig vanlig, ny bil, Ferrari eller julgranslukten. Istället valde hon mögel-lukten :n Jag kan svära på att ljuset luktar mögel, och jag måste säga att är lite av en expert på hur mögel luktar :z
  Det där förbenade ljuset förstörde många av mina måltider innan jag förstod vad det var som lukrtade. Jag blev ju förstörd när ALLT jag lagade luktade mögel. Det blev så konstigt när det smakade gudomligt men luktade mögel.

  Nu vet jag i alla fall varför. Mamma kallar det tydligen för lavendel-lukt. Hon har fel 8-)


  Ni har kanske hört Chocolate Rain

  som herr Tay Zonday (jävlar vilket coolt namn förresten)? Låten handlar om… nån som sjunger Chocolate Rain typ 1 gång var tredje sekund. Vad texten handlar om vet jag inte riktigt, men kanske har den något med min nya uppfinning ”Choklavinden” att göra?

  För att framkalla Chokladvinden behöver du följande:
  # 1 förpackning Ben and Jerrys Phish Food (chokladglass)
  # 1 hårfön
  # Ett eluttag

  Koppla in hårfönen i eluttaget, sen plockar du ut din Ben and Jerrys ur frysen. Öppna locket på förpackningen och slå sen på hårfönen. Rikta hårfönen ner i glassförpackningen och sätt huvudet ovanför. Du kommer då, om du riktar hårfönen rätt, få uppleva den fantastiska Chokladvinden.
  Sen skyndar det här på tinandet av glassen också, så istället för att vänta 16 minuter på att glassen ska bli ätbar kan du nu äta den efter typ 2 minuter. Genialt.


  Jag hittade detta kort på Facebook nyss. Imrell har tydligen fått i sig lite för mycket… saft… och sitter nu och flörtar med sin kompis i vitt. Kärlek vid första ögonkastet?
  Där ser ni barn vad lite saft kan göra med er :i


  Mitt nya mål med livet

 • Chockerande,  Imrell

  Så nära…


  Rögle – HV 71, 2
  A. Bilbao – Sevilla, 2
  R. Madrid – Tenerife, 1
  Ipswich – Newcastle, 2
  Frölunda – Timrå, 1
  Malaga – Barcelona, 2
  Lyon – Toulouse, 1
  Valencia – AT. Madrid, 1
  Odds: 47,57
  Insats: 20 kr

  Där har ni Imrells megakupong som tippades i förrgår. Anledningen till att jag ens nämner kupongen är sättet den avgjordes på. Vi följde matcherna lite halvt under dagen, men när alla matcher förutom den sista hade gått in så blev det plötsligt otroligt spännande – 900 kronor i vinst skulle säkerligen kännas fint i Imrells plånbok.

  Valencia började dock fruktansvärt dåligt, och efter 7 minuter tog Atletico Madrid ledningen med 0-1. Ändå kändes det hoppfullt – Valencia gör alltid mål, och om bara Villa på topp kunde producera några mål så skulle kupongen ändå gå in. Och i den 25:e minuten kvitterade Valencia, och bara 2 minuter senare så gjorde dom också 2-1. Imrell körde 3-4 ärevarv runt rumsbordet och firade som en tok. Efter detta följde ungefär 23 solklara målchanser för Valencia. Ett mål till så skulle segern i stort sett vara säkrad.

  Men målet kom aldrig… Istället hände det som inte fick ske. I den 92:a minuten slog Atletico ett inlägg, en Valenciaback snuddade bollen med huvudet och den gick över ALLA som stod i straffområdet och landade framför fötterna på Maxi Rodríguez. Han bredsidade (ganska snyggt) in 2-2 målet och Imrell bröt ihop. Värre psykbryt har nog aldrig skådats i människans historia. Kupongen revs i 2786 bitar, plånböcker kastades och kuddar fick stryk.

  Det är ju typiskt att ALLA matcher ska gå in för att kupongen sen ska spricka på den sista matchen i den näst sista minuten :_ Jag tycker nästan lite synd om Imrell. Men bara nästan såklart ;)