Mums

 • Betyg,  Bra saker,  Mums

  Mars Refuled


  Är det en planet? Är det en godisbit? Nej, det är en drick…grejsimoj. Jag vet inte riktigt vad man ska kalla den. Vågar man kalla någonting sånthär för drickyoghurt? I så fall skulle jag kunna dricka den varje morgon ju :z Drickyoghurt it is!
  Direkt jag såg den här skönheten i butiken var det som om gudarna talade till mig. ”Kausti, köp den där!” hördes samtidigt som hela rummet lystes upp. Vad gör man lixom? Man kan inte precis säga nej…
  Mars Refuel heter den förövrigt. Refuel står för tanka, och mina tankar går direkt till min älskade Ferrari

  som står i Sverige och väntar på mig. Sentimentalitetspoäng – bra jobbar där!


  Förpackningen känns annars förtroendeingivande som bara den. Redan första ordet Research* följt av den där stjärnan fick mig att fastna. Att det sen står att dom genomför tester på folk som drack Mars Refuel och kommit fram till att dom kunnat fortsätta kämpa ända upp till 50% mer än dom som inte drack drycken är ju häpnansväckande :n
  Jag kommer bli ascool nu och orka hur mycket som helst! Den här drycken är ju helt fantastisk…


  Dags för det väsentliga: smaktestet av denna gudomliga dryck. Det första man lägger märke till när man skruvar av korken är den lilla aluminiumfoliegrejen som sitter över öppningen. Ett snabbt och smidigt ryck är det enda som… nähä… skiten vägrar lossna.
  Efter ett litet hårdare tag släpper dock aluminiumfolien och lukten når min näsa. Det luktar… inte alls speciellt Marsigt. Det luktar mer kolatoffee typ.


  Tittar man sen ner i flaskan ser drycken betydligt ljusare ut än vad jag förväntat mig. Jag tänkte mig nersmälta Mars i form av en småmörk segt rinnande vätska ungefär, men jag fick… Oboy?
  Första klunken smakar… otroligt gott! Ska jag föröska förklara så smakar den ungefär som pucko fast med en lite annorlundare smak. Ingen Mars-smak whatsoever i alla fall [?]
  Men jag gillar det! Att drycken dessutom klassas som frukost sen några minuter tillbaka är baa någonting jag ser som positivt. Därför utser vi nog denna till den nya frukostdrycken för en viss morgontrött ung man från och med nu.

  Betyg på Mars Refuled: 4,5

 • Arbetsliv,  Mums

  Ett inlägg i muffinsstil


  All credit till… eh… Annelis pojkvän (kommer inte ihåg ditt namn :@) som var vänlig nog att bjuda alla oss på jobbet på fika idag. Efter en hård arbetsdag och 65 telefonsamtal så smakade fikat verkligen underbart. Muffins och Cola är fanimej underskattat.

  Betyg på halvchokladmuffinsen: [!][!][!][!][!2]