Tilt

 • Arbetsliv,  Fiasko,  Poker,  Tilt

  Spank me!


  Nananana bäjbi ajm de vörriyng kajnd!

  The Ark spelas tydligen på datorn eftersom shuffle är coolt. Det är sjukt roligt att man har råkat lägga in Super Mario-musik på spellistan också. Spelade nån timmes poker idag och det känns inte alls stressande att få upp den där ”Du har lite tid kvar, skynda dig nu”--låten i högtalarna :i

  Annars tiltas det för fullt på pokern just nu. Det är verkligen helt stört hur händerna ser ut. Snart har jag spelat 10 000 händer med den här jävla skiten hängandes över mig. Det är normalt att det går kasst ibland, och jag har absolut varit med om downstreaks förut, men nu orkar jag inte ens bli arg :i Det har gått från irritation till nån slags sadistisk självtortyr :lol:

  Det där var förövrigt debuten för :lol:-smileyn. Välkommen i gänget!

  Min personliga favorithand för dagen:

  Seat 3: zillen (44.36)
  Seat 4: kausti (151.30)
  Seat 1: sture445 (32.41)
  Seat 2: Johnny40 (183.52)
  Seat 5: TAGLAG (314.03)
  zillen posts the big blind of 1.00
  Johnny40 posts the small blind of 0.50
  sture445 is the button
  *** HOLE CARDS ***
  Dealt to kausti [As Qs]
  kausti raises 4.00
  TAGLAG folds
  sture445 folds
  Johnny40 raises 13.00
  zillen folds
  kausti calls 13.00
  *** FLOP *** [7d Qd 4s]
  Johnny40 bets 27.00
  kausti calls 27.00
  *** TURN *** [7d Qd 4s] [7s]
  Johnny40 goes all-in with 143.52
  kausti goes all-in with 111.30
  *** RIVER *** [7d Qd 4s 7s] [Kc]
  *** SUMMARY ***
  Total pot 296.02 | Rake 7.58
  Board: [7d Qd 4s 7s Kc]
  kausti won (0.00), mucks
  sture445 won (0.00), mucks
  Johnny40 won (296.02), showed [Jh Kd]
  zillen won (0.00), mucks
  TAGLAG won (0.00), mucks

  Nästa vecka är sista veckan på Helpdesk för den här gången. Antagligen är det sista veckan i min Helpdesk-karriär också. Dom stänger ner avdelningen där jag jobbat tidigare och dom har sparkat typ 12 pers, så jag lär inte ha så stor chans där sen. Har kanske lite annat på G dock ;) Mer info om det senare när jag vet mer i så fall.
  Jaker och Imrell, ge fan i att spoila någonting nu (lip)

 • Chockerande,  Idioti,  Tilt

  Henry, förevigt en fuskare


  Thierry Henry – du är en skam för mänskligheten.

  Det Henry gjorde

  idag kommer jag aldrig att förlåta. Han spelar bort ett helt land från VM-spel genom att fuska in ett mål. Det här är värre än Maradonas ”Guds hand”.
  Att så solklart få bollen på handen UTAN att domaren ser vad som händer, spela fram bollen till öppet mål och sen fira på det sättet han gör – helt utan ånger – det gör att jag tappar hoppet om att alla människor innerst inne är bra människor. För vissa betyder pengar, ära och fotboll mer än fair play. Det äcklar mig.

  Det är dags för FIFA att införa målkameror nu. Dom har öppet mål nu och dom måste ta den här chansen. Annars är fotbollen ingenting annat än en korrumperad sport med samma trovärdighet som brottning.
  Nu kommer ju domaren Martin Hansson få ta ALL skit i media – även fast han säkert inte såg någonting. Han kan inte vara överallt och se allt, det går inte. Han dömer efter det han ser, och även om han innerst inne VET att det är hands kan han inte döma för det om han inte såg något.

  Jag hade egentligen ingenting emot Frankrike inför förlängningen mot Irland i VM-kvalet. Jag gillar irländare, men samtidigt skulle det bli coolt att sitta i Paris och kolla på VM-fotboll med alla fransmän. Men nu…
  Att matchen avgörs på det här sättet gör att allt känns fel. Det är inte okej att fuska på det där viset. Jag skrev följande till Jake inför förlängningen:

  ”Det är en win/win situation. Vinner Irland så är det okej – irländare är coola. Vinner Frankrike så får vi kolla på när dom spelar VM när vi befinner oss i Paris. Vi kan faktiskt inte förlora här”

  Tji fick jag. När jag kommer till Paris ska jag leta upp huset där Henry bodde när han var liten, sen ska jag fanimej bajsa på hans trappa >=( Äckliga fuskare!