World of Warcraft

 • Fantastiskt,  Fascinerande,  Vardagsliv,  World of Warcraft

  Dishmatique – en genial grej


  Jag vet. Den är inte ny. Antagligen är den jättegammal och ni tycker jag är efter när jag nämner den här, men faktum är att det är en sjukt smart uppfinning.
  Jag pratar såklart om Dishmatique (übertöntigt namn!) som är en såndär enkelt grej som verkligen är genial. Det är en diskborste där man häller i diskmedlet i handtaget och på så vis alltid har ett konstant flöde av diskmedel när man diskar. Bra sett ur en miljöpartists synvinkel? Antagligen inte, men ack så smidigt.


  Fyll på, häll på vatten och diskmedlet svampas ut över hela det området som du diskar. Aldrig mer behöver man multitaska med att hålla i diskborsten, tallriken och diskmedelsflaskan samtidigt. Fantastiskt.

  Det var en gång någon som sa Om du vill komma på en smart uppfinning, ta två saker, slå ihop dom och om du gör det korrekt så kommer du garanterat bli rik”. Gosse vad rätt han hade…

 • Jobba på Irland,  Vardagsliv,  World of Warcraft

  Irland: World of Warcraft!


  Här ser ni mannen, dvärgen, legenden – Kausti! Världens just nu coolaste WoW-karaktär. 20 levlar gammal har han hunnit bli och han har redan dräpt både raptorer, trollkarlar, orcer, megaspindlar och små drakbäbisar – vilken hjälte! Idag avklarades också instansen Wailing Caverns på ett nästan magiskt sätt. Paladinen Kausti tankade som en gud och när vi var klara så röstades det igenom att Kausti skulle bli den officiella kungen av Azeroth.

  Imorgon tar vi sats mot Deadmines och van Cleef. ”Det är dags att öppna upp en burk med smisk” som en viss mr Waterboy skulle ha sagt. Kanske kör vi en in game-blogg imorgon? Jag har lixom två delar av mitt liv just nu, dels är det jobbet och dels är det World of Warcraft. Jag hinner inte med annat.

  Jobbet rullar annars på. Efter en vecka fick vi i måndags börja ta samtal själva, helt utan utbildning och helt utan kunskap. Nu vet jag att jag antagligen redan är överlägset bäst på avdelningen efter en vecka (ödmjukhet är min grej), men det känns ändå orättvist att vissa andra fått sitta och slöa i två och en halv veckor och samtidigt fått betalt för det. Jag fick sitta och lyssna på samtal i en vecka och slöa. Fusk!
  Förberedelserna här på jobbet är som ni märker fantastiska :i Första dagen fick man ett ”Jasså, är du här” av teamleadern, och nu får vi ta samtal helt utan att kunna någonting alls. Nån därute som använt Lotus Notes under sitt liv? Isf kan ni ju komma hit och sitta bredvid mig så att jag kan svara på nån fråga i alla fall [?]

  Vi avslutar inlägget med klass. I World of Warcraft har dom ju börjat med Mr. T-granater som ni säkert sett på reklamen. Jag trodde det var ett skämt, men så var det tydligen inte :i Lägg också märke till hur herr T gör Markooliodansen

  på bilden (yes)