• Coolt,  Youtube

  Oooohh…mark

  Som sagt så lider bloggen nåt enormt av att jag börjat på Helpdesk. Jag hade Teletubbies på besök idag också, så bloggen hamnade ännu längre ner på prioritetslistan.

  Ligger å kollar Sverige – Schweiz i hockeyn. Sverige vann efter straffar. Sjuk straff dom vinner på å. En ”Tottistraff ala hockey” gjord av Linus Omark (tror jag det var). Han lixom lobbade in pucken efter en dragning… Otroligt vackert. Kolla sporten om 30 min får du se. Länkar ett Youtubeklipp imorgon så får ni se.

  Edit: Här är straffen

 • Damp,  Saker jag inte riktigt förstår,  Tilt

  STICKY KEYS

  FY FAN SÄGER JAG BARA. DEN DUMMA JÄVELN SOM KOM PÅ ”STICKY KEYS” ÄR TAMEFAN DEN DUMMASTE MÄNNISKAN PÅ HELA JORDEN. ELLER VAD TYCKER NI OM ATT JAG SKA SKRIVA ALLA INLÄGG I FRAMTIDEN MED STORA BOKSTÄVER?

  Om man håller ner vänster shift-knapp på tangentbordet i mer än 8 sekunder så aktiveras stickey keys. Det innebär att shift-tangenten ALLTID är aktiverad. Det innebär att du inte kan kopiera text med tangentbordet, du kan inte skicka meddelanden på MSN eftersom du inte kan trycka på enter, och inte kan klicka på knappen ”skicka” för att skicka. Vilken jävla dum idiot kom på detta?
  Datorn pep till, och sen fick jag ägna 15 minuter av mitt liv till att försöka söka rätt på en lösning. Att söka på ”8 sekunder shift” på Google gick ju inte eftersom 8+shift blir en parantesbörjan, en såndär (. Så jag försökte först Googla ”ÅTTA” (stora bokstäver såklart) och sen kopiera 8an… men det gick ju inte >=(

  Tack Flashback för att du löser allt åt mig iaf. Vad skulle jag göra utan dig? <3
  Problemet löstes genom att hålla nere höger shiftknapp i 8 sekunder. Vänster shiftknapp funkade såklart inte [?]

  Nu fick jag en defekt enter-knapp som tack för att den där dumma jäveln uppfann stickey keys. Aldrig att jag köper ett Microsoft-tangentbord iaf >=(