TV

 • Fantastiskt,  TV

  The Buried Life


  Jag vet inte hur många av er som sett Erik & Mackan: 99 saker man måste göra innan man dör, serien där dom två programledarna på Kanal 5 bockar av sin egen bucket list. Dom åker bland annat på en road trip genom USA, hoppar bungyjump, åker på safari i Afrika, åker Nascar och dom skaffar sig även en varsin tatuering. Serien i sig är riktigt underhållande, men när jag läste om den på någon internetsite så hittade jag den amerikanska versionen av serien. Och den är fantastisk!

  The Buried Life heter den och den handlar om fyra killar som fixar ihop en buss och sen beger sig ut i USA för att kryssa av så många punkter som möjligt på sin bucket list. Bland punkterna som dom tar upp i programmet finns att komma in på en fest på Playboy Mansion, spela basket med Obama, hålla ett tacktal på en okänd människas bröllop och bjuda ut the girl of your dreams” (i det här fallet Megan Fox).
  Lite mer amerikanskt, lite mer vågat och lite mer allvarligt än Erik och Mackan. Och en bättre introlåt

  .

  Jag såg alla programmen från den första säsongen i ett sträck och jag rekommenderar verkligen serien till alla som har en stund över. Eller, jag rekommenderar alla som vill ha en dos av en riktigt bra TV att se The Buried Life. Dom båda säsongerna finns att se på MTV.com helt gratis och jag har faktiskt inte påbörjat säsong två ännu.

  Men det ska jag göra nu…”

 • Bra saker,  Innebandy,  TV,  Vardagsliv

  Irland: "Its going to be a good day"-dagen


  Vaknade av att jag kände mig rätt pigg imorse. Vände mig om och kikade på klockan som passande nog visade 13:37. Redan där kände jag att dagen nog skulle bli någonting extra.
  Startar datorn och får information om att Manchester City – Manchester United spelar idag, så jag slår på matchen direkt. I 93:e minuten gör Scholes 1-0 till United och det gör att dom fortfarande har chans att vinna Premier League.

  Matchen tar slut och Imrell frågar om jag tittar på innebandyfinalen som ska börja alldeles strax. Jag hade noll koll på att matchen gick idag, men jag hittar en livesändning på tv4.se. Nu ligger jag här i soffan och ser att det är 17 plusgrader och stekande sol utomhus. Funderar på att traska upp till Spar och köpa mig lite snickers och sen lyfta ut bärbara datorn på uteplatsen för att kika resten av matchen där.