Bra saker,  Innebandy,  TV,  Vardagsliv

Irland: "Its going to be a good day"-dagen


Vaknade av att jag kände mig rätt pigg imorse. Vände mig om och kikade på klockan som passande nog visade 13:37. Redan där kände jag att dagen nog skulle bli någonting extra.
Startar datorn och får information om att Manchester City – Manchester United spelar idag, så jag slår på matchen direkt. I 93:e minuten gör Scholes 1-0 till United och det gör att dom fortfarande har chans att vinna Premier League.

Matchen tar slut och Imrell frågar om jag tittar på innebandyfinalen som ska börja alldeles strax. Jag hade noll koll på att matchen gick idag, men jag hittar en livesändning på tv4.se. Nu ligger jag här i soffan och ser att det är 17 plusgrader och stekande sol utomhus. Funderar på att traska upp till Spar och köpa mig lite snickers och sen lyfta ut bärbara datorn på uteplatsen för att kika resten av matchen där.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *