Min Ferrari

 • Min Ferrari

  Katastrofalt depåstopp

  Sådär ja. Då var däckbytet genomfört. Jag förväntade mig att däckbytet skulle avklaras på en tid kring 32 sekunder.
  Med däckbyte menas då infarten till verkstaden, bytet av däcken, och utfarten från verkstaden.
  Detta var meknikernas sista träning inför min Formel 1-debut. Men… Dom verkar ha slarvat lite med träningen. Bytet tog lite längre tid än dom 32 sekunderna jag siktade på. Däckbytet tog inte 32 sekunder utan 2 timmar… Det är ungefär så lång tid det tar för en vanlig förare att köra ett helt lopp… Skulle vi hålla den tiden skulle jag alltså hamna cirka 2 timmar efter vinnaren… Inte bra. Måste göra någonting åt det där. Nåja, jag lär väl visa en före- och en efterbild på bytet i alla fall:

  Före däckbytet: Visa förebilden


  Efter däckbytet: Visa efterbilden


  Under tiden som däckbytet genomfördes så fick jag låna en Nissan Micro… förlåt, Micra. Den var inte precis lika snabb som min Ferrari-Nissan, men den funkade väl.

  Jag puttrade runt lite i Falun med Micron och upplevde atmosfären. Jag inköpte bland annat en macka inne i gallerian för hutlösa 31 kronor. Den smakade i alla fall mycke bättre än Icas torra frallor, så den var värd dom extra kronorna.

  Jag tog också en sväng förbi det gamla Nazityskland. Geschwornergarten hette stället, och jag tror att det är en kvarleva av dom gamla koncentrationslägren som Hitler inrättade. I alla fall såg stället ut som nåt sånt. Dock visade det sig att det bara var en del av Koppargruvans museum och andra byggnader som dom har.
  Jag tycker i alla fall att det ser ut som en inrättning från Nazitysklands glansdagar, vad säger ni?

  Jag promenerade också bort till hålet för att titta lite. Jag har inte varit där sen jag var typ 7 år, och man har ju glömt rätt mycket sen dess :P
  Jävlar va stort det var. Orka gräva ut det där med spadar lixom. Det lär ha varit bra drygt.
  Det skulle vara kul att åka ner i gruvan igen och se hur det ser ut. Har ju som sagt inte varit där på typ 15 år nu. Det syns inte precis på bilden hur stort hålet är, men jag postar bilden ändå så ni får nåt att titta på:

 • Arbetsliv,  Min Ferrari

  Ren Ferrari

  Idag var det dags för att jobba igen. Jag trodde jobbet var klart redan, men tydligen skulle Team Leader Henrik ha sitt ord sagt också. Jäklar vad han höll i spänningen länge innan han sa ja ._o Hann bli bra nervös där fastän mitt jobb ju redan var ”klart” [?]
  Egentligen skulle jag börja med HPs produktutbildning direkt, men eftersom killen som kan det där bäst var sjuk så fick jag köra medlyssning hela dagen. Fick sitta med en herre vid namn Mikael först (nej, jag är inte schizofren). Han visade sig vara en förvuxen bäbis ungefär, men en väldigt trevlig sådan :i Han pratade sig varm om anime, Mega Man och en gammal skräckförfattare som hette HP Loveboy (eller nåt i den stilen). Han var tydligen skräckböckernas förfader eller nåt. Han var dock riktigt trevlig att prata med. Förmiddagen tog slut riktigt fort.

  På eftermiddagen var det bra mycket segare. Det kom inte många samtal, och killen jag fick sitta med var inte värst social. Inte så att han på nåt sätt var elak eller så, men han hade en tendens att bara ignorera mig :& Ibland gick han bara iväg typ. Som om jag inte ens existerade. Sen kom han tillbaka, sa inget, och fortsatte surfa på diverse MC-sidor.
  När team leadern (något som kan liknas vid avdelningschef) satte sig med oss blev det lite roligare iaf. Han fick igång pratandet, och vi hade det riktigt trevligt. Det framkom att den tyste killen som ignorerade mig hade en turkisk flickvän. En riktigt bra flickvän tydligen. Han slapp både diska, städa och tvätta hemma. Det skötte fruntimret. Ska försöka lära Angelica att det är så man ska göra. Funderar på om jag ska skydda mina vitala kroppsdelar med något slags skydd innan jag börjar träna henne :i


  Tuff information från kontoret: Alla ni som har sett ”My name is Earl” känner säkert igen Earls brorsa Randy. Jag kan svära på att Randys tvilling jobbar med oss på kontoret. Jag ska försöka smygfotografera, men det kan bli svårt eftersom vi inte får ha mobiler inne i lokalen där han jämt håller till :< Eller är det kanske Randy himself som extraknäcker som supportpersonal? To be continued (förhoppningsvis)...

  Min bil sade tillslut ifrån. ”Tvätta mig, annars smutsar jag ner dina nya vita skor” var ultimatumet som ställdes av Ferrarin. Valet var enkelt. Så det blev direkt in i biltvätten hos statiol.
  Tvätten kostade förövrigt 140 spänn. Jag betalade och såg glad ut. Sen frågade den där jävla killen bakom disken ”Du har inget stämpelkort? Du får ju en gratis tvätt var 6:e tvätt”. Å såklart hade jag ett sådant. Som var fullt. Alltså hade jag fått en gratistvätt om jag bara varit smart nog att kolla igenom min (enormt välfyllda) plånbok först :< Bu för bonuskort som inte piper/blinkar/durrar när dom är fulla!

  Blir man inte lite rörd? Världens finaste Ferrari <3

  Mitt rum ser fördjävligt ut [?] Jag ska bara träna Angelica så att hon älskar att städa åt mig, sen kommer det förhoppningsvis vara åtgärdat :z Pantburkarna på rummet har väl ett sammanlagt värde på ungefär 27 377 kronor iaf… Alltid nåt positivt med ett rörigt rum [?]


  Förresten suger det att jobba. Palla att gå upp klockan 08:35 och sen komma hem 17:35 :< Men man får ju pengar för att sälja sin själ iaf :P Satsar på att åka till Angelica nu, sen sova där. Upp klockan 06:30 imorgon bara för det. Känns som en bra idé idag, men imorgon bitti känns nog idén inte lika smart... [?]