Close

Category Archives Min Ferrari

Sådär ja. Då var däckbytet genomfört. Jag förväntade mig att däckbytet skulle avklaras på en tid kring 32 sekunder.
Med däckbyte menas då infarten till verkstaden, bytet av däcken, och utfarten från verkstaden.
Detta var meknikernas sista träning inför min Formel 1-debut. Men… Dom verkar ha slarvat lite med träningen. Bytet tog lite längre tid än dom 32 sekunderna jag siktade på. Däckbytet tog inte 32 sekunder utan 2 timmar… Det är ungefär så lång tid det tar för en vanlig förare att köra ett helt lopp… Skulle vi hålla den tiden skulle jag alltså hamna cirka 2 timmar efter vinnaren… Inte bra. Måste göra någonting åt det där. Nåja, jag lär väl visa en före- och en efterbild på bytet i alla fall:


Före däckbytet: Visa förebildenEfter däckbytet: Visa efterbilden

Under tiden som däckbytet genomfördes så fick jag låna en Nissan Micro… förlåt, Micra. Den var inte precis lika snabb som min Ferrari-Nissan, men den funkade väl.

Jag puttrade runt lite i Falun med Micron och upplevde atmosfären. Jag inköpte bland annat en macka inne i gallerian för hutlösa 31 kronor. Den smakade i alla fall mycke bättre än Icas torra frallor, så den var värd dom extra kronorna.

Jag tog också en sväng förbi det gamla Nazityskland. Geschwornergarten hette stället, och jag tror att det är en kvarleva av dom gamla koncentrationslägren som Hitler inrättade. I alla fall såg stället ut som nåt sånt. Dock visade det sig att det bara var en del av Koppargruvans museum och andra byggnader som dom har.
Jag tycker i alla fall att det ser ut som en inrättning från Nazitysklands glansdagar, vad säger ni?
Jag promenerade också bort till hålet för att titta lite. Jag har inte varit där sen jag var typ 7 år, och man har ju glömt rätt mycket sen dess :P
Jävlar va stort det var. Orka gräva ut det där med spadar lixom. Det lär ha varit bra drygt.
Det skulle vara kul att åka ner i gruvan igen och se hur det ser ut. Har ju som sagt inte varit där på typ 15 år nu. Det syns inte precis på bilden hur stort hålet är, men jag postar bilden ändå så ni får nåt att titta på: