Nickelback - If today was your last day (spf)Jag vet inte hur många av er som sett Erik & Mackan: 99 saker man måste göra innan man dör, serien där dom två programledarna på Kanal 5 bockar av sin egen bucket list. Dom åker bland annat på en road trip genom USA, hoppar bungyjump, åker" /> Nickelback - If today was your last day (spf)Jag vet inte hur många av er som sett Erik & Mackan: 99 saker man måste göra innan man dör, serien där dom två programledarna på Kanal 5 bockar av sin egen bucket list. Dom åker bland annat på en road trip genom USA, hoppar bungyjump, åker" /> Nickelback - If today was your last day (spf)Jag vet inte hur många av er som sett Erik & Mackan: 99 saker man måste göra innan man dör, serien där dom två programledarna på Kanal 5 bockar av sin egen bucket list. Dom åker bland annat på en road trip genom USA, hoppar bungyjump, åker" />
Fantastiskt,  TV

The Buried Life


Jag vet inte hur många av er som sett Erik & Mackan: 99 saker man måste göra innan man dör, serien där dom två programledarna på Kanal 5 bockar av sin egen bucket list. Dom åker bland annat på en road trip genom USA, hoppar bungyjump, åker på safari i Afrika, åker Nascar och dom skaffar sig även en varsin tatuering. Serien i sig är riktigt underhållande, men när jag läste om den på någon internetsite så hittade jag den amerikanska versionen av serien. Och den är fantastisk!

The Buried Life heter den och den handlar om fyra killar som fixar ihop en buss och sen beger sig ut i USA för att kryssa av så många punkter som möjligt på sin bucket list. Bland punkterna som dom tar upp i programmet finns att komma in på en fest på Playboy Mansion, spela basket med Obama, hålla ett tacktal på en okänd människas bröllop och bjuda ut the girl of your dreams” (i det här fallet Megan Fox).
Lite mer amerikanskt, lite mer vågat och lite mer allvarligt än Erik och Mackan. Och en bättre introlåt

.

Jag såg alla programmen från den första säsongen i ett sträck och jag rekommenderar verkligen serien till alla som har en stund över. Eller, jag rekommenderar alla som vill ha en dos av en riktigt bra TV att se The Buried Life. Dom båda säsongerna finns att se på MTV.com helt gratis och jag har faktiskt inte påbörjat säsong två ännu.

Men det ska jag göra nu…”Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *