Fantastiskt,  Fascinerande,  Vardagsliv,  World of Warcraft

Dishmatique – en genial grej


Jag vet. Den är inte ny. Antagligen är den jättegammal och ni tycker jag är efter när jag nämner den här, men faktum är att det är en sjukt smart uppfinning.
Jag pratar såklart om Dishmatique (übertöntigt namn!) som är en såndär enkelt grej som verkligen är genial. Det är en diskborste där man häller i diskmedlet i handtaget och på så vis alltid har ett konstant flöde av diskmedel när man diskar. Bra sett ur en miljöpartists synvinkel? Antagligen inte, men ack så smidigt.


Fyll på, häll på vatten och diskmedlet svampas ut över hela det området som du diskar. Aldrig mer behöver man multitaska med att hålla i diskborsten, tallriken och diskmedelsflaskan samtidigt. Fantastiskt.

Det var en gång någon som sa Om du vill komma på en smart uppfinning, ta två saker, slå ihop dom och om du gör det korrekt så kommer du garanterat bli rik”. Gosse vad rätt han hade…Betygsätt inlägget:
[Total: 3 Average: 5]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *