Chockerande,  Imrell

Så nära…


Rögle – HV 71, 2
A. Bilbao – Sevilla, 2
R. Madrid – Tenerife, 1
Ipswich – Newcastle, 2
Frölunda – Timrå, 1
Malaga – Barcelona, 2
Lyon – Toulouse, 1
Valencia – AT. Madrid, 1
Odds: 47,57
Insats: 20 kr

Där har ni Imrells megakupong som tippades i förrgår. Anledningen till att jag ens nämner kupongen är sättet den avgjordes på. Vi följde matcherna lite halvt under dagen, men när alla matcher förutom den sista hade gått in så blev det plötsligt otroligt spännande – 900 kronor i vinst skulle säkerligen kännas fint i Imrells plånbok.

Valencia började dock fruktansvärt dåligt, och efter 7 minuter tog Atletico Madrid ledningen med 0-1. Ändå kändes det hoppfullt – Valencia gör alltid mål, och om bara Villa på topp kunde producera några mål så skulle kupongen ändå gå in. Och i den 25:e minuten kvitterade Valencia, och bara 2 minuter senare så gjorde dom också 2-1. Imrell körde 3-4 ärevarv runt rumsbordet och firade som en tok. Efter detta följde ungefär 23 solklara målchanser för Valencia. Ett mål till så skulle segern i stort sett vara säkrad.

Men målet kom aldrig… Istället hände det som inte fick ske. I den 92:a minuten slog Atletico ett inlägg, en Valenciaback snuddade bollen med huvudet och den gick över ALLA som stod i straffområdet och landade framför fötterna på Maxi Rodríguez. Han bredsidade (ganska snyggt) in 2-2 målet och Imrell bröt ihop. Värre psykbryt har nog aldrig skådats i människans historia. Kupongen revs i 2786 bitar, plånböcker kastades och kuddar fick stryk.

Det är ju typiskt att ALLA matcher ska gå in för att kupongen sen ska spricka på den sista matchen i den näst sista minuten :_ Jag tycker nästan lite synd om Imrell. Men bara nästan såklart ;)Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *