såhär. Lite rörigt kanske, men det får fungera. Framförallt blir det skönt att ha om [url=?category=Eurotrip 2010]Eurotrip" /> såhär. Lite rörigt kanske, men det får fungera. Framförallt blir det skönt att ha om [url=?category=Eurotrip 2010]Eurotrip" /> såhär. Lite rörigt kanske, men det får fungera. Framförallt blir det skönt att ha om [url=?category=Eurotrip 2010]Eurotrip" />
Koduppdatering,  Nattmösseprat,  Svammel

Koduppdatering/ointressant för alla utom mig


Äntligen har jag gjort mig själv en tjänst. Jag har fixat fram en ”kedja inlägg”-funktion nu som gör att jag slipper sitta och manuellt slänga ihop en överblick över alla inlägg som hör ihop. Istället ser det ut såhär.

Lite rörigt kanske, men det får fungera. Framförallt blir det skönt att ha om Eurotrip 2010 blir av. Då slipper jag koppla ihop alla inläggen från resan när jag kommer hem sen. Tack för det.

Det är tänkt att jag ska spela golf med Robin klockan 11:51 idag. Det kan bli jobbigt att orka upp när han kommer vid 11-tiden [?] Därför blir det sängen nu.
Dessutom ska jag, Marcus och hans flickvän Sara tydligen äta tacos senare på dagen/kvällen också. Dessutom borde jag städa källaren eftersom det ser förbaskat stökigt ut härnere. Det är såklart inte mitt fel, utan jag skyller på Imrell ;)

För. Mycket. Svammel. God. Natt.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *