Koduppdatering,  Skrivkramp

Skrivkrampen har återkommit


Har uppdaterat bloggen lite idag. Nu kan man formatera texten lite om man vill när man postar kommentarer. Egentligen var uppdateringen till för att ändra admingränssnittet här bakom sidan eftersom det såg helt jävla bedrövligt ut innan. Nu börjar det dock ta sig (yes)
Jag är faktiskt lite kär i menyns nya utseende <3 Jobba om 12 timmar och 15 minuter… drygt :_ 13-22 är iofs en bättre tid för mig än 9-17 eftersom jag ändå fuckar upp min dygnsrytm efter ett tag. Skrivkrampen är påtaglig idag… Har ingenting alls att skriva om… (oops) Annars har jag inte tackat lillebror för att han hjälpte mig byta däck på bilen. Tack för det lillebror. The endBetygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *