Close

Det var då själva fan.
Först gick mitt Playstation 3 sönder. Senaste statusen (jo, dom har faktiskt svarat på mina klagomål) är att dom ”undersöker vad dom kan göra med det”. Skönt att det tar dom TRE veckor att få ur sig det [?]

Natten till igår tittade jag, lillebror och Svensson på NHL. Toronto förnedrade Detroit på hemmaplan med 5-1. Samtidigt var hans fruntimmer Tatjaaaana (hon uttalas så) hemma hos oss. Eftersom hon är tjej och inte förstår sig på hockey så valde hon att titta på film inne på mitt rum istället.
Antagligen våldtog hon min TV-dosa under tiden, för när jag skulle använda den dagen efter så fungerade den inte. Såfort man försöker byta kanal så dör fjärren.
Tydligen är detta en ganska vanlig reaktion som just den här modellen ger ifrån sig om man våldfört sig på den. Iofs kan felet bero på att jag sovit med dosan i sängen och på så vis råkat ligga på den, eller så har den bara gett upp. Jag kunde inte bry mig mindre angående varför den gått sönder, utan anledningen till att jag skriver det här inlägget kommer här:Jag kontaktade PC City för att se vad vi kunde göra åt det här problemet. Jag köpte ju dosan för cirka 1,5 år sedan, så jag misstänkte att det var för sent att göra någonting åt detta. Dessutom förväntade jag mig att det skulle ta sisådär 3 veckor att få svar på mailet.

Men döm till min förvåning när dom svarade på mitt mail 2 timmar senare OCH gav mig en fraktlapp så att jag kunde skicka in dosan på service. Som om inte det vore nog så svarade dom på mina frågemail inom 5 minuter också. Jag är chockad :n

Där ser ni Conrad.se, lär er av PC Citys kundtjänst! (yes) Tummen upp för PC City!

Men varför ska alla mina saker gå sönder samtidigt!? (evil)


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>