Fiasko,  Jobba på Irland,  Mission: Min egen n00b

Irland: N00ben spårar ur – Google likaså


Min n00b har spårat helt totalt, jag likaså. Den überstränga Hitlerkausti som skulle slakta n00ben om hon tabbade sig kom aldrig riktigt fram… Det var mer så att den gamla Meskaustinen som nyligen flyttade från Borlänge satt och snällt försökte tillrättavisa n00ben när hon inte betedde sig.

Till en början gick det ju… inte alls. N00ben härjade, klagade och stojade som bara den. Kausti försökte på ett trevligt sätt förklara för n00ben att man inte beter sig så som hon gjorde, men n00ben vägrade lyssna.
Ni minns bestraffningen? Det enda samtalet n00ben ska ringa på fredag (om den nu sköter sig) växte snabbt till två, tre, fyra… femton(!) stycken innan n00ben började förstå att jag kommer fortsätta straffa den om den inte beter sig.

Straffsamtalen sjönk sen rekordartat genom mycket fjäskande och ett tag var straffsamtalen nere på endast 3 samtal. Då yttrade n00ben, utan att jag gett den tillåtelse att tala, ”Golf är ju skittråkigt” och straffsamtalen ökade direkt med 13 stycken och n00ben slog nytt personligt rekord i antal straffsamtal. Hon var måttligt nöjd, jag kände att det nog skulle vara helt okej att bara sitta och sova på fredag när n00ben tar alla mina samtal (yes)

Sen framkom det att n00ben är gammal mossforskare (ni vet såntdär grönt som växer överallt på stenar), att hon spelat volleyboll tidigare och att hon egentligen kommer från Stockholm (huuu!). Sen gillar hon att vara ute och springa också. Skumt… Men vad är det man säger? ”Dagens ungdom” [?]

N00ben avslutar dagen på 79 straffsamtal efter att ha förolämpat min otroligt (o)heta logga på sin blogg. Sånt tolereras inte, så jag funderar på att helt enkelt ta ledigt imorgon och på fredag. N00ben kommer ju ta alla mina samtal ändå :z

Nog talat om den där, nu går vi in på skötsammare saker… Trodde jag. Google har annulerat min beställning av telefonen eftersom dom vill ha bevis för att jag bor i England. Lång historia, men man kan inte beställa telefonen hit till Irland t.ex. [?] Dagens samhälle med begränsningar, censur och skit är fan bedrövligt…

Ska kika lite om jag kan få ordning på det där eller inte nu…Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *