Close

[insert jättehögt glädjevrål följt av ett ärevarv runt kontoret here]
Idag är en stor dag! Äntligen har vi kommit till början på slutet för den värsta skiten som någonsin uppfunnits – Internet Explorer 6!
Alla ni som nångång programmerat en hemsida vet exakt vad jag pratar om: efter att ha suttit och kodat på en sida i sisådär 25-30 timmar kommer man på att man inte kikat i IE6 om sidan ser okej ut.

Man öppnar då denna förskräckliga tingest, surfar in på sidan och möts av… kaos. Sidan ligger halvt utanför skärmen, vissa saker syns inte alls, raka linjer ligger inte rakt och sidan har stora likheter med en Ferrari som nyss körts över av en stor monstertruck. Allt är förstört och det vackra som en gång skapats är väck.

Men så hör man den där hallelujah-sången i bakgrunden samtidigt som hela rummet plötsligt lyser upp. IDG.se står det i adressfältet och jag läser att Google slopar sitt stöd för IE 6. Vårkänslorna kryper fram, jag blir lite lyckligare och jag solar mig till en liten datornörds-solbränna i skenet från datorskärmen.

Livet blir bara bättre och bättre (yes)

/slut på nördinlägget


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>