Arbetsliv,  Jobba på Irland,  Mission: Min egen n00b

Irland: Mission: Min egen n00b


Jag börjar få igång en massa missions jag ska klara av här under min vistelse på Irland. Jag känner mig nästan lite som en actionhjälte faktiskt.
Idag sattes först ett mission till upp: kopiera PPS-papperat på kopieringsmaskinen. Är lite rädd för den där maskinen, så vågade mig inte riktigt fram idag. Behöver ett par coola svarta glasögon, en hockeyfrilla och sen är jag redo

för att ta mig an det uppdraget.

Det där är dock bara ett minimission i jämförelse med mitt stora mål: Mission: Min egen n00b.
Jag har nu varit här i snart två månader, jag har lärt mig allt man kan lära sig och jag glänser som bara den på jobbet. Damerna flockas kring mig, pojkarna avundas mig och Laura med den lila tröjan kommer snart vilja gifta sig med mig.
Alltså börjar det bli dags för att ta ansvar för en egen nykomling på desken (yes) Vi kommer nämligen att få f-y-r-a nya n00bs snart. Fattar ni hur många det är? Det är ett helt ABBA, nästan en hel hockeykedja, en dubbeldejt eller två beachvolleyboll-lag :n

Därför är mitt mål dom kommande veckorna att roffa åt mig en helt egen n00b (yes) Jag ska lära den allt jag kan, jag ska köra med den som fan och den ska få hämta kaffe åt mig (fastän jag inte ens dricker kaffe!). Problemet är bara det att jag ligger precis på gränsen att få mig en egen n00b. Lite beroende på hur vrånga vissa personer är och hur mycket det är att göra så kommer utfallet variera. Planeringen pågår för fullt och jag kommer göra allt i min makt för att få en (yes)

Nu håller vi tummarna för att jag får mig en liten blyg en jag kan bossa runt med :z Ett koppel är redan inköpt och tämjandet av n00ben kommer påbörjas så fort chans finns.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *