bloggdöden - länge leve bloggen! Eller nä, men jag har fan inte varit på blogguppdateringshumör i helgen. Jag har käkat Burger King, tvättat och gjort en massa okaustiska saker, så därför har bloggen fått lida. Annars var det en "halva teamet"-night out i fredags. Rätt trevligt även om stället vi hamnade på" /> bloggdöden - länge leve bloggen! Eller nä, men jag har fan inte varit på blogguppdateringshumör i helgen. Jag har käkat Burger King, tvättat och gjort en massa okaustiska saker, så därför har bloggen fått lida. Annars var det en "halva teamet"-night out i fredags. Rätt trevligt även om stället vi hamnade på" /> bloggdöden - länge leve bloggen! Eller nä, men jag har fan inte varit på blogguppdateringshumör i helgen. Jag har käkat Burger King, tvättat och gjort en massa okaustiska saker, så därför har bloggen fått lida. Annars var det en "halva teamet"-night out i fredags. Rätt trevligt även om stället vi hamnade på" />
Jobba på Irland,  Vardagsliv

Irland: Team/2-night out

Bloggen närmar sig bloggdöden – länge leve bloggen!

Eller nä, men jag har fan inte varit på blogguppdateringshumör i helgen. Jag har käkat Burger King, tvättat och gjort en massa okaustiska saker, så därför har bloggen fått lida.
Annars var det en ”halva teamet”-night out i fredags. Rätt trevligt även om stället vi hamnade på (namnet någon?) var lika underhållande som våran lägenhet här ungefär [?]
Har i alla fall skaffat mig två missions som jag ska genomföra här under Irlandsvistelsen nu. Båda är dock störthemliga eftersom ärlighet inte alltid är så passande i alla lägen.

Några bilder från fredagen kommer dock. Medverkande under kvällen var:

Dom tre småflickorna Bex, Alexandra och Elena. Om man ställer dom ovanpå varandra är dom ungefär 4 meter höga tillsammans. Tror inte en enda av dom är längre än 1,55 m. Skönt med några damer man kan se ner på iaf ;)


Sen hade vi såklart med oss fjäskisen ”Ska jag peta näsan åt dig?”-Murat och allas våran snygg-Bante. Dessa två herrar verkade annars hitta varandra rätt bra under kvällen. Johannes kände att det blev svårt att sitta ner när hans tredje ben plötsligt inte kunde motstå herrarnas heta kärleksakt

i soffan .


Planerna inför kvällen var ju annars japansk mat och karaoke – två av dom värsta sakerna jag vet ungefär. Men gudarna log mot mig och bokade ALLA karaokebarer innan vi hann boka någon, så det blev inget falsksjungande den här kvällen (Murres kärleksballader när vi kommit hem sen räknas inte).
Maten som käkades var en…. Bento Box? I alla fall var det en massa olika grejer från det japanska köket.
Favoriten var dom där vita frasiga sakerna längst uppe till vänster. Jag har ingen aning om vad det var och ska jag vara rälig vill jag inte veta heller.
Annars smakade sushin över förväntan faktiskt. Tidigare har jag avskytt den som pesten, men eftersom jag var så sjukt hungrig så smakade den riktigt gott.

Betyg på sushi (om man är riiiiiiiiktigt hungrig): 4.1

Det får bli mer sushi nåndag. 200 spänn för en måltid är ju skiiitbilligt (yes)[?]


Allas våran favoritfinne (jag förloade den tävlingen :c) dominerade annars med ätpinnarna. Genom att äta två riskorn åt gången tömde han slutligen hela tallriken på mat. Han hade då fått i sig 10 riskorn och lika många pints med öl ungefär :i Starkt jobbar där Mr Tjernobyl ^^


Murre var ju på jakt efter lammkött, så därför var det sexyeyes-mode: on för hans del.


Efter lite sake var det sen dags att prova vingarna för första gången. Efter en inte alltför smidig ”Tjeare kexet, står du här och smular”-kommentar till arbetskollegan Cathrine blev situationen plötsligt väldigt pinsam…


Johannes stod annars för kvällens roligaste grej när han bestämde sig för att han minsann skulle äta japansk soppa på restaurangen. Vi fick alla våran mat, och 2 minuter senare kom 4 servitörer bärandes på en enorm skål. Vi trodde det vara nån slags familjeportion Mr Kalmar 2010 hade fått, men så var inte fallet. Det var så absurt mycket mat i den där soppan att vi skrattade gott åt lille Johannes försök att äta upp allt :i


Mot slutet av kvällen började annars Esa känna av dom 27 ölen han hällt i sig. Han såg minst sagt… sliten ut :i
(Dammit, jag borde få en förfrågan av Aftonbladet om jag vill skriva för dom snart. Det finns INGEN som kan ta saker ur sitt sammanhang som jag :z)


Vi avslutar med ett halva gruppen-foto. Jag har bestämt mig för att överkomma min ”foto på mig själv”-fobi, så därför ska jag försöka få upp något kort på mig själv ibland i alla fall.

Dublin är underbart <3Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *