Close

Idag kan vi notera att Bahnhof inte har aktiverat vårat nya bredband. Pratade precis med en snubbe där, men han lovade att han skulle försöka få det aktiverat så fort som möjligt. Han kunde dock inte lova något.

Haha. Översatt från telefonsupportiska till svenska blir det ungefär: Nä det kan jag inte, dock vill jag ha ner min samtalstid, så därför säger jag att jag kan det. Då kommer du lägga på inom 10 sekunder och jag sänker min snitt-tid avsevärt mycket.

Vi får väl se vad som händer, men det känns som att vi nog kommer frå vänta till den 31:a oktober :PAnnars börjar uppladdningen inför Uncharted 2: Among Thieves komma igång på riktigt nu. Jag började bland annat spela igenom första spelet, Uncharted: Drake\'s Fortune, tidigare idag och det spelet är fortfarande löjligt bra. Filmkänslan man får direkt i början av spelet börjar släpper aldrig taget under en enda sekund av detta fantastiska lir. Ord kan inte beskriva hur bra spelet är. ”Du hoppar, räknar till fem och drar sen i snöret” är fortfarande spelhistoriens roligaste scen någonsin :i
Uncharted 2 fick 9,5/10 i betyg från IGN.com och förväntningarna har ju inte precis minskat p.g.a. det :n Jag vägrar dock läsa recensionen – orka spoila minsta lilla från spelet XD


Eftersom jag alltså ska spela igenom världens bästa spel den 16:e oktober (Uncharted 2 släpps då) så måste vissa förberedelser därför påbörjas. Såklart kan jag inte spela igenom spelet uppe i vardagsrummet på våran flera månader gamla TV, utan en ny TV måste såklart inköpas. Det var nära att den blev beställd redan för någon timme sedan, men eftersom nåt pucko kodat Elgigantens köpsystem så blev fallet inte så. Morsan var tvungen att åka till jobbet. Buu för Elgiganten.

8 dagar kvar nu…


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>