Arbetsliv,  Chockerande

Du kan SMSa eller ringa…


Fick precis ett samtal från en rekryteringsfirma som jag skickat in en jobbansökan till häromdan. Dom ville att jag skulle skriva om mitt CV och mitt personliga brev för att sen skicka in det på nytt eftersom jag tydligen var intressant i kampen om ett jobb jag sökt :n
Jag trodde inte man kunde vara intressant om man inte hade en fullständig högskoleutbildning bakom sig, så jag blev minst sagt chockad när dom ringde.

Nu är det inte ens i närheten av säkert att jag fått något jobb, men jag är i alla fall intressant – det är ju en bra början. Det första steget nu kommer bli ett onlinetest där jag får visa hur kunnig jag är inom CSS och JavaScript. Jag som inte ens trodde att man kunde jobba med endast CSS och JavaScript. Jag trodde det var för enkelt för ett heltidsjobb… :@

Det som känns lite skumt är att jag kommer vara tvungen att lämna ut tidigare arbeten till dom, däribland den här bloggen (hej hej Eniromänniskorna :i)
Det känns lite konstigt att dom kommer kunna kolla allt jag skrivit här. Dom kommer ju bilda sig en uppfattning om mig som kanske inte alls stämmer. Eller så kanske deras uppfattning stämmer till 100%. Vem vet?

Men det känns ändå osäkert på något vis. Tänk om dom blir skiträdda för mig och tror jag är värsta galningen av någon anledning? :n Jag är livrädd, men samtidigt hoppfull :) Jag är väl normal? Eller?

Jo, normal är jag definitivt, men samtidigt unik på mitt sätt. Och det tror jag faktiskt är någonting bra. Förhoppningsvis inser personen på Eniro som läser det här vem jag faktiskt är och bjuder in mig på en anställningsintervju i Stockholm.

Det negativa med bloggen är dock att den är lite fulkodad på vissa ställen. JavaScriptet ligger inte på rätt ställe sen jag felsökte koden förut och sen ligger lite av CSS-koden också på fel ställe, mest för att jag var lat [?] Förhoppningsvis blir jag inte bortsorterad direkt på grund av det bara.

Undrar om jag bara drömmer, eller om det här verkligen händer… :n



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *