Humor

Ashens, ett geni


Jag hittade nyss en länk på Flashback som hänvisade till en bärbar spelkonsol vid namn Dingoo A320. Den är en lite speciell konsol eftersom den inte har några egna spel, utan helt fokuserar på att spela alla möjliga sorters emulatorspel. För er som inte vet vad det betyder så kan man spela Nintendospel, Super Nintendospel, Mega Drivespel samt några andra obskyra saker på den här Dingoon.
I grunden är det ju en fantastisk idé, speciellt för oss nostalgiska pojkar som närmar oss 30-årskrisen. Sjukt roligt att spela Zelda: A Link to the Past, Super Mario 3 och alla andra magnifika spel som släpptes när man var ung.

Dingoon kostar inte heller så mycket, den finns att köpa för 999 kronor i Sverige, antagligen är den ännu billigare på Ebay.
Nu kommer jag knappast köpa en, men jag längtar tills dess att mobiltelefonerna utvecklats såpass mycket att dom klarar av att spela alla dom där spelen UTAN krångel/lagg och allt annat som brukar krångla. Då är mobilen fulländad :i

Varför jag nämner det här? Det har gjorts en genialisk recension av spelkonsolen på Youtube av användaren ashens. Den är så fantastisk att jag faktiskt orkade igenom alla 13 minuterna av recensionen. Ni lär nog bli besvikna p.g.a. att jag hyllar honom såhär innan recensionen, men i grunden är han ett geni.

Innan ni ser den, spola förbi dom första 15 sekunderna av videon, annars kommer ni antagligen få damp och kasta ut datorn genom fönstret. Tro mig. Shoot:



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *