Petter på Gamereactor för receptet). Suget efter mat är enormt just nu, så jag siktar på att tillaga hamburgare ikväll efter bion (vi tackar TV4 för gratisbiljetterna till Sommaren med Göran
). Ska man göra milkshake till hamburgaren också tro? Petters somriga BBQ-burgare (3-4" /> Petter på Gamereactor för receptet). Suget efter mat är enormt just nu, så jag siktar på att tillaga hamburgare ikväll efter bion (vi tackar TV4 för gratisbiljetterna till Sommaren med Göran
). Ska man göra milkshake till hamburgaren också tro? Petters somriga BBQ-burgare (3-4" /> Petter på Gamereactor för receptet). Suget efter mat är enormt just nu, så jag siktar på att tillaga hamburgare ikväll efter bion (vi tackar TV4 för gratisbiljetterna till Sommaren med Göran
). Ska man göra milkshake till hamburgaren också tro? Petters somriga BBQ-burgare (3-4" />
Mums

Dagens blivande kvällsmat


Jag hittade följande recept nyss (tack Petter på Gamereactor för receptet). Suget efter mat är enormt just nu, så jag siktar på att tillaga hamburgare ikväll efter bion (vi tackar TV4 för gratisbiljetterna till Sommaren med Göran

).
Ska man göra milkshake till hamburgaren också tro?

Petters somriga BBQ-burgare (3-4 personer)

Detta behöver du:
600 g nötfärs
Kapris
Cayennepeppar
Paprikapulver
Svartpeppar
Rökig och söt barbeque-sås
Sallad
1 st Ägg
1 st Gurka
2 dl Majonäs
1 st Röd lök
1 st Tomat
4 st Bröd

Hacka en matsked kapriskorn, blanda två matskedar barbecue-sås, kapris, lite cayennepeppar, paprikapulver, svartpeppar och ett ägg i färsen. Lite ströbröd skadar inte heller (men bara lite). Forma 4 stycken rediga biffar. Grilla dem cirka 4 minuter/sida. Salta dem på grillen.

Skär gurkan (vanlig gurka) i stänger, blanda dem med majonäs. Här har du en löjligt enkel men perfekt dressing som är härligt sommarfräsch. Bygg din burgare från botten med allt det du skivat, ost på biffarna är såklart att föredra.

Godast att äta till är egna strips. Köp färskpotatis, skär dem i stänger och koka dem i cirka fem minuter. Sen kan du ösa ned dem i fritösen och låta dem bli härligt gyllenbruna. Som Ramsay skulle ha sagt; ”Done!”.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *