Svammel,  TV-spel

Mini Ninjas


Hur många här har aldrig drömt om att vara en svartklädd snubbe med karatekunskaper nog att spöa en björn? Upp med handen och skäms!
Jag läser just nu om ett spel som heter Mini Ninjas… åh, jag är kär i den titeln…

Mini Ninjas… Smaka på den titeln. Kan det vara en av världshistoriens coolaste titlar någonsin? Jag tycker titeln ligger otroligt mjukt i munnen utan att bli töntig. Samtidigt består den av två av historiens tuffaste ord: Mini och Ninja.


Allt som heter någonting med Mini är ju coolt. Mini Me från Austin Powersfilmerna är en karaktär alla kommer ihåg. Mini Cooper (mer känd som ”hundkojan”) är en riktigt cool bil som dom flesta gillar. HP Mini 1000

(klicka på länken för att se denna gudomliga skapelse) är ju så vacker att man nästan vill gråta – 100% coolhet.


Ninja å andra sidan, det är ju latin för ”Häftig svartklädd lirare som kan spöa vem som helst samtidigt som han hackar sushi – utan att svettas en enda droppe”. (Bilden ovanför är förövrigt så sjukt snygg att jag suttit och tittat på den i över 10 minuter nu)
ALLA ninjor som någonsin funnits har varit skithäftiga. Eller vad säger vi t.ex. om Ninja Gaidens huvudperson Ryu, Scorpion i Mortal Kombat (okej, han är inte helt svartklädd, han är en färgglad ninja), alla Turtles (lite som ninjor på Pridefestival med alla färger dock) eller kanske Sub Zero i Mortal Kombat (jag skulle gifta mig med honom om jag vore tjej)? Kan någon ärligt säga att dom tycker att dessa lirare INTE är 100% tuffa?
Jag minns när jag var liten och lekte ninja på gården. Mina sparkar nådde kanske, om jag hade tur, upp till kompisens knäskål och mina rundsparkar var lika farliga som en frisbee, men jag var ändå kung när jag sprang runt där och spöade påhittade fiender. Ninjor är coola – det är ett faktum.

Att därför döpa ett spel till Mini Ninjas är ju snudd på genialt. Jag vill ge ett stort plus till dom som döpte spelet <3 Spelet släpps på PS3 inom en snar framtid - frågan är om min ekonomi tillåter ett eventuellt inköp?Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *