Close

Blir man inte lite glad inombords av den här kartongen? Den må vara kraftigt kantstött, men vad är det man säger? ”Det är insidan som räknas”.

Jag känner mig som en otrolig TV-spelsnörd just nu, men efter att ha inhandlat Zelda – A Link to the Past till mitt bortglömda Super Nintendo så kan jag inte göra annat än att le. Jag sitter här och drömmer om att få krama spelkassetten, om att få smeka den på ett nästan äckligt sätt.

Men oroa er inte – så långt har jag inte tänkt att gå. Däremot ska jag testspela spelet såfort jag får det. Det är nämligen beställt… öh… säger man beställt när det handlar om auktioner?… från Ebay.co.uk.

Tvåhundra kronor och tjugo öre, eller femton pund och 25 cent om ni så vill, kostade härligheten. Ett riktigt bra pris – i Sverige får man ge minst 350 kronor för spelet om man vill ha kartongen med.

Just nu sitter jag och smider elaka planer (sett ur min min plånboks perspektiv) för att kunna bygga upp min Super Nintendo-samling med alla dessa spel som jag spelade när jag var ung. Nästa inköp förväntas bli Super Mario World, Super Mario Allstars och en till handkontroll.

Åh, nostalgi är underbart!


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>