Förväntan,  Poker

Månadens mål: Golfklubbor


Jag är så vansinnigt sugen på att köpa mig nya golfklubbor. Jag funderar på att sälja mina grafitklubbor jag haft sen jag var typ 10 (nån som vill köpa? :i), och istället köpa stålklubbor. Dock är jag ju inte hur rik som helst. Det är inte så att det går någon nöd på mig än på ett tag, men det suger ju ganska rejält att lägga ut 4000 kronor på några nya spadar.

Nu tar vi lite bakomliggande historia: Jag satt och pratade med lillebror i soffan idag. Vi pratade om…

Helvete! Jag ska upp om 5 timmar :n Jag ska ju hämta honom från bilservicen, och sen ska vi till golfbanan, arbetsförmedlingen, systembolaget och banken. Nåja, jag får lägga upp nästa del av London imorgon istället då.

I alla fall snackade vi om golfen lite allmänt och kom in på nya golfklubbor. Han sa nåt i stil med ”Men spela ihop till nya klubbor på pokern då!”.
Jag började fundera lite… Vad har jag egentligen att göra på dagarna nu? Jag söker jobb och jag slöar framför datorn. Jag har inte lirat poker sen… ja, ni vet… men suget börjar komma tillbaka.

Så jag satte mig ner och tänkte lite. Varför inte göra det till månadens utmaning? Jag ska tjäna tillräckligt med pengar för att kunna köpa ett nytt set golfklubbor. Jag kollade lite på olika klubbor på internet och hittade dessa klubbor (på bilden högst upp i inlägget). Nike Slingshot 4D. Har ni hört ett töntigare namn? :i

Jag blev i alla fall kär direkt. Dom är ju megasnygga och kostar typ 3500 spänn. Därför tänkte jag belöna mig med nya klubbor i slutet av månaden om jag plussar mer än 4000 kronor på pokern.
Det behöver inte nödvändigtvis bli dessa klubbor, men bara för att jag ska ha nåt att dregla över så satsar jag på dessa tills jag hittar nåt bättre.

Så jag satte igång med pokern idag igen. Det tog mig ungefär 75 minuter att förlora 1400 spänn :i Heja bra start!
Jag lirade i alla fall strax över 2 timmar och plussade… inte ett skit. Jag är just nu längre ifrån golfklubborna än vad jag var när jag började spela [?]

Men det är sånt som händer. Man har dagar där man förlorar också. Jag spelade några händer riktigt dåligt, men många av händerna var svåra att spela annorlunda. I längden plussar jag ju stabilt, så att fixa dom här golfklubborna bör inte vara något problem.

Jag kommer att rapportera alla resultat här i bloggen så att alla ni (två) som läser bloggen kommer kunna följa mina framsteg (eller baksteg).

Golfklubborna just nu: -614 kr / 4000 kr



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *