Coolt,  Förväntan

E3 – PS3 nyheterna

Assassins Creed 2 [17:e November 2009]


Assassins Creed 2 utspelar sig på 1400-talet när Da Vinci levde. Man kommer få prova på många av Da Vincis uppfinningar tydligen. Dom visade nån flygande sak som han byggt som man fick använda sig av för att ta sig mellan två tak.
Man spelar som en lönnmördare i spelet, och såklart är målet att avliva diverse måltavlor i spelet. Grafiken verkar bli otroligt snygg, och även om jag inte är så mycket för ”smyga och döda”-spel så kan detta nog bli något.

Agent [Okänt]

Agent är ett spel som kommer släppas av Rockstar (dom som gör GTA-spelen). Det vi fick veta om spelet var ungefär ”Nästa spel från Rockstar heter Agent, det kommer utspela sig på 70-talet och vara i samma stil som GTA”.
Det var det enda dom sa. 15 sekunders prat, sen bytte dom ämne. Ändå VET jag att det här kommer bli så äckligt jävla bra. Rockstar har ju en tendens att lyckas med allt. Att spela som hemlig (?) agent i ett spel måste ju bli ascoolt. Tänk Golden Eye från Nintendo 64 fast bättre. Jag längtar!

Uncharted 2 [2009 nångång]


<3 Mitt lilla hjärtebarn. Jag skulle kunna sälja min ena njure för att få spela det här spelet idag. Det första Uncharted var så fruktansvärt megabra att jag hoppades det skulle vara förevigt.
Nu har dom lagt till mulitplayermöjlighet och ännu snyggare grafik samt en helt ny story. Om dom behåller filmkänslan i spelet samtidigt som huvudpersonen Nate är lika underbar som i förra spelet så kommer jag tälta utanför Kupolen för att köpa det här spelet när det släpps <3 Final Fantasy XIII [2010]

Final Fantasy 14 presenterades nyss också. Jag höll på att kissa i byxan när jag såg grafiken :n Jag har aldrig lirat nåt av dom tidigare 218 spelen, men det här såg riktigt bra ut. Hann inte uppfatta så mycket, men jag kommer hålla ögonen på spelet.

Modnation racers [2010]

Blanda Mario Kart med Little Big Planet så får du det här spelet. Man kan göra egna gubbar, man kan bygga egna fordon, och man kan göra egna banor. Spelet verkade riktigt snyggt, och förhoppningsvis kan det bli något. Lite svårt att säga, jag brukar itne vara så intresserad i sånahär spel. Mario Kart till Wiiet var ju rätt roligt, men det fick man ju tag i gratis :p

The Last Guardian [Okänt]


En liten pojke springer i panik. En stor varelse jagar honom. Pojken springer ännu mer. Han kommer ut i ljuset och tvärnitar, men ramlar ner för ett stup. Han lyckas dock få tag i kanten och hänger där. Ut kommer varelsen. En stor sak som ser ut som en örnhund typ. Det verkar vara pojkens husdjur. Dom tittar in naturen tillsammans. Jag dreglar över grafiken och tror detta kan bli riktigt mysig.

God of War III [Mars 2010]


Kratos är arg (som vanligt). Han spöar skelett och stora kentaurer med sina kedjeknivar. Alla verkar väldigt arga och det finns inte ett endaste leende på spelet. Jag ler och blir ännu en gång lite småkär. Harpysarna (dom där som flyger) har tuttar t.o.m. Jag fortsätter le. Allt är så smidigt, grafiken ser okej ut på den här kassa videokvaliten, men jag kan tänka mig att den är underbar i 1080p på HD-tvn. Jag vill haaaaa.

Trollstaven [Våren 2010]


Jag tycker det är är ascoolt (igen). Wii har väl haft det här ganska länge, men i början av 2010 kan jag spela golf på min PS3a!!!! Det syns inte på den här videon hur smidigt allt fungerade, men jag garvade mig genom hela demonstrationen. Asroligt och vansinnigt efterlängtat. Golf till PS3an, here i come! Hoppas NHL 11 stödjer detta också :o

Red Dead Redemption [Våren 2010]


Presenterades inte på E3, men ett till spel gjort av Rockstar som dessutom fick 5/5 i förhandstestet i Gamereactor. Att lira kabojjsare i öknen kan ju inte bli fel.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *