Close
ALLTSÅ JAG FLIPPAR SNART. Hur jävla svårt ska det vara att ta en video, klippa till den som man vill ha den, ändra volymen lite, och sen spara filen!? Adobe är dumma i huvudet, deras program är lika välfungerande som ett kassaskåp utan dörr. Att exportera videon går ju, men färgerna bliv helt värdelösa samtidigt som 3 minuters film blir 1 GB stor. BRA JOBBAT. Att ställa in ljudet i Premiere är hopplöst omöjligt. Varenda program Adobe gör kräver 2 års utbildning för att förstå dom enklaste sakerna. Ja, jag vet att dom gör jävligt kraftfulla program, men läs på lite om användarvänlighet tack!

Då försöker man använda Audacity för att fixa musiken istället. Att importera mp4-filer går inte. Då exporterar vi musiken från Premiere till en mp3-fil då.
Det går inte. Premiere gör om musiken istället för att bara bevara den.
Då hämtar man en plugin till Audacity för att kunna importera mp4-filmen. Succé! Dags att ställa in ljudet då. Det låter bedrövligt nu. Men nädå, man kan inte ändra equalizern samtidigt osm man lyssnar på musiken. Att ställa in en equalizer utan att samtidigt höra musiken är ju lika jävla enkelt som att spela hockey med ett sugrör istället för klubba. Säkert möjligt, men jävligt ineffektivt.

Då går vi vidare till Windows Moviemaker. Där kanske det fungerar? Nä, Windows Moviemaker är från 1890-talet, så där kan man inte ens importera videofilerna i formatet mp4. Då laddar man hem en konverterare som gör om mp4 till avi (som WMM klarar). DÅ KRASCHAR PROGRAMMET NÄR JAG FÖRSÖKER IMPORTERA FILERNA. VAD ÄR DET FÖR JÄVLA VÄRLD VI LEVER I!? Hur svårt ska det vara att redigera en filmfil egentligen!?

Det blir ingen Londonfortsättning inatt. Jag kan inte få upp Youtubeklippen i hyfsad form inatt, så ni får vänta. Så rösta röd gubbe på inlägget, sen skickar ni ett klagobrev till Adobe, ett till Microsoft och ett till dom som skapade Audacity också.


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>