Bra saker,  Positivt

Tack för stödet


Vill bara säga tack för alla snälla kommentarer jag fått dom senaste dagarna. Det har hjälpt väldigt mycket. Jag snittade väl mellan 50 och 100 besökare per dag tidigare, men den 28:e var det hela 639 personer som var in på bloggen. Sjukt. Typiskt att man flyttar bloggen precis då också… Nåja, shit happens, och era trevliga ord har verkligen hjälpt mig.

Dock finns det vissa människor som gör en massa onödigt skit i tron om att det hjälper mig, ge fan i det. Att bomba någon annans bilddagbok bara för att jävlas tillbaka är inte speciellt moget. Ge fan i det är ni snälla. Det hjälper ingen.

Kom precis hem från fisket nu och ska strax iväg iväg och käka morsdagsmiddag en sväng. Efter det påbörjar jag del 2 av London. Det bör komma upp inatt typ.

Sorry att sidan ser konstig ut förresten. Jag har fixat lite större bilder på sidan, men inte hunnit fixa precis allt än. Det fixas såfort jag hinner.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *