tidigare nämnt 50 euro på att Anna skulle komma 32:a eller sämre i Eurovision. Efter semifinalerna går nu 24 bidrag till final, kvar finns då 15 bidrag där Sverige är ett av dom. Sverige måste alltså bli ett av dom 7" /> tidigare nämnt 50 euro på att Anna skulle komma 32:a eller sämre i Eurovision. Efter semifinalerna går nu 24 bidrag till final, kvar finns då 15 bidrag där Sverige är ett av dom. Sverige måste alltså bli ett av dom 7" /> tidigare nämnt 50 euro på att Anna skulle komma 32:a eller sämre i Eurovision. Efter semifinalerna går nu 24 bidrag till final, kvar finns då 15 bidrag där Sverige är ett av dom. Sverige måste alltså bli ett av dom 7" />
Bra saker,  Chockerande,  Fiasko,  Förväntan

Eurovision Song Contest: Fullborda fiaskot nudå!


This is… over” skriver Aftonbladet, ”This is only the beginning” säger jag. Satte som jagtidigare nämnt 50 euro på att Anna skulle komma 32:a eller sämre i Eurovision. Efter semifinalerna går nu 24 bidrag till final, kvar finns då 15 bidrag där Sverige är ett av dom. Sverige måste alltså bli ett av dom 7 sämsta bidragen som åkte ur för att jag ska kunna casha in.
Lite krångligt, men när sammanställningen görs så ser vi vilken plats Anna hamnar på. Jag väntade som en tok på resultatet nyss, men det dröjer tydligen ända tills på lördag innan det dyker upp… Antiklimax kallas det va?

Det som dock svider nåt enormt är det faktum att sidan jag spelade på (paf.com) hade en spelgräns på 50 euro. Dom hade 9 x pengarna på att Anna hamnar mellan 26:a och 31:a också… Jag försökte lägga en slant på det också men fick nej eftersom man max kunde spela 50 euro på tävlingen… Orka om hon hamnar där någonstans (evil)

Nej, ska hon sumpa detta åt mig ska hon i alla fall hamna 31:a. Då är det en placering ifrån och jag har nåt hemskt att skryta med (twisted)
Vinner min näst största spelvinst någonsin om det här går in – 7 500 kronor om hon är 32:a eller sämre. Lite spännande är det i alla fall. Inte för att jag står och faller med vinsten, men det är i alla fall nåt att se fram emot :P



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *