Nu smäller det. 13 länder, en massa tågåkande och förhoppningsvis oändligt många fantastiska minnen väntar dom kommande 31 dagarna. Packningen är fixad, rummet är städat, allting är bokat och jag har säkert glömt någonting hemma - det här känns sjukt pepp! Resrutten på kartan stämmer inte riktigt till hundra procent," /> Nu smäller det. 13 länder, en massa tågåkande och förhoppningsvis oändligt många fantastiska minnen väntar dom kommande 31 dagarna. Packningen är fixad, rummet är städat, allting är bokat och jag har säkert glömt någonting hemma - det här känns sjukt pepp! Resrutten på kartan stämmer inte riktigt till hundra procent," /> Nu smäller det. 13 länder, en massa tågåkande och förhoppningsvis oändligt många fantastiska minnen väntar dom kommande 31 dagarna. Packningen är fixad, rummet är städat, allting är bokat och jag har säkert glömt någonting hemma - det här känns sjukt pepp! Resrutten på kartan stämmer inte riktigt till hundra procent," />
Bra saker,  Fantastiskt,  Förväntan,  Tågluffen

Tågluffen: Starten


Nu smäller det. 13 länder, en massa tågåkande och förhoppningsvis oändligt många fantastiska minnen väntar dom kommande 31 dagarna. Packningen är fixad, rummet är städat, allting är bokat och jag har säkert glömt någonting hemma – det här känns sjukt pepp! Resrutten på kartan stämmer inte riktigt till hundra procent, men jag orkar inte fixa det där nu. Det är några smärre justeringar (Luxemburg skippas bland annat) men det kan jag uppdatera er om under resan sen.
Jag har ingen aning om hur det kommer gå men är stensäker på att allt kommer ordna sig. Saker och ting har en tendens att göra det oavsett hur hemska dom verkar vid första anblicken. Det värsta som någonsin kan hända är att resan skiter sig, men det är ändå knappast hela världen. Tänk på barnen i Afrika” ;)

Det här känns helt sjukt skumt för mig när jag tänker mig tillbaka hur jag hade det för sju månader sedan. Då bodde jag i min egen bubbla i en källare i metropolen Borlänge. Sen dess har jag ryckt upp mig nåt enormt och gått från att vara en total loser till att bli en rätt okej kille med jobb och hela köret. Idag flyger jag till Köpenhamn, simmar över till Lund för att imorgon hoppa på natt-tåget från Skåne mot Berlin… Dagen efter vaknar jag upp i tyskarnas huvudstad med en 60-liters ryggsäck på ryggen – hur stort kommer inte det kännas?

Den planerade resvägen ser ut såhär, men det finns en eventuell risk att den kan förändras :P

29 maj – 30 maj – Nattåg mellan Lund och Berlin
30 maj – 31 maj – Berlin
01 juni – 03 juni – Amsterdam
03 juni – 04 juni – Bryssel
04 juni – 07 juni – Paris
08 juni – 10 juni – Barcelona
10 juni – 12 juni – Madrid
12 juni – 15 juni – Antibes
15 juni – 17 juni – Nice
17 juni – 19 juni – Diano Marina
19 juni – 20 juni – Genoa
20 juni – 21 juni – Milano
21 juni – 23 juni – Munchen
23 juni – 25 juni – Wien
25 juni – 26 juni – Bratislava
26 juni – 28 juni – PragBetygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *