Close

Ett ord: McAfee. Kaoset på jobbet blev ändå inte såpass enormt som jag trodde igår, men tack vare deras fantastiska uppdatering så fick vi ungefär 3 gånger så många samtal som normalt idag. Majoriteten gällde datorer som var oanvändbara. Stressen var ganska påtaglig ibland, och jag älskade det (yes)

McAfee <3

Btw, jag fick en egen n00b igår igen :z Fredrick heter han, är 27 år ung och pratar precis som Zlatan. Skånska är konstigt…
På tal om skånska förresten: om 10 minuter ska jag ha packat min väska för att bege mig ner på stan och lira fotboll. Jag känner mig helt förstörd :i Wish me luck!


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>