Svammel

Cage vs Kamprad


Jag måste bara göra tummen upp för Nicolas Cage. Men jag gör det inte för att jag gillar honom som skådespelare, utan för att jag gillar hans livsstil.
Killen (gubben? :z) har väl tjänat några miljarder under sin livstid – ändå är han pank nu. Han har köpt slott

, bilar och han har bjudit sina nära och kära på resor både hit och dit. Nu står han där med minus på kontot.

Ändå gillar jag det han gjort.

Jag avskyr människor som Ingvar Kamprad. Rika människor som tycker att det inte finns någonting viktigare än att dra in på utgifterna. Rika människor som kör skitbilar, kämpar för att dra ner alla kostnader bara för att kunna få några extra kronor på kontot.
Hur rolig kan en sån människa vara att ha som kompis? Jag snålar ALDRIG med mina pengar – även om jag knappast har ens i närheten av lika mycket pengar som Kamprad. Jag slösar bensin hit och dit för att skjutsa och hämta folk, jag lånar ut pengar till dom som behöver (Robin, vart är mina pengar! ^^) och jag köper godispåsar där jag knappt får en enda godis själv.
Men jag bryr mig inte. Det är bara pengar. Kanske slutar jag på samma sätt som herr Cage förr eller senare, men jag har i alla fall inte varit en snål sniken jävel.

Pengar är någonting man alltid kan återfå. Man får bara ta och jobba lite så löser sig det problemet. Att däremot vara en snål jävel som ingen tycker om, det är betydligt svårare att ta sig ur.

Nog om det. Nu sitter Jari här bredvid och diskuterar en eventuell start av en blogg med fokus på försäkringsbedrägerier. Han ska tydligen testa hur bra det går att få ut ersättning för diverse underliga skador som kan uppkomma på en arbetsplats. Just nu pratar han om att det borde vara möjligt att få ersättning för att ha blivit brännskadad av en eldsprutande medarbetare…. ._o Han söker just nu testpersoner som vill medverka i ett ”spännande och annorlunda sammarbete”. Anmäl er till Jari Huotari på Facebook.
Nu började han snacka om en penisblogg också… Galna finne :i nej, jag tror vi avslutar här.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *