Svammel

Datorer vs bilar


Vad är det för fel på mig? :n Jag var iofs fruktansvärt bilintresserad när jag var liten, och jag var expert (och då menar jag verkligen expert) på bilmärken när jag var 4-6 år gammal. Jag kunde direkt avgöra vilket märke det var på dom mötande bilarna när vi var ute och åkte. ”En Volvo, en Ford, en Opel” satt jag och tjatade. Enligt vad morsan berättat var jag galet duktig på det där.

Sen kom datorn in i mitt liv. Jag blev värdelös på, och helt ointresserad av, allt som hade med bilar att göra. Hur coolt är det att sitta i en bil som morsan kör samtidigt som man ropar ut bilmärken på mötande bilar när man istället kan rita streckgubbar i paint? Inte alls coolt (no)
Därför gick jag från en renodlad bilkille till en ascool datanörd. Tack vare detta kom bland annat den här bloggen till.

Men nu verkar någonting ha hänt. Kanske har jag förtryckt mitt riktiga jag i många år nu, kanske är det bara slumpen. Oavsett vilket känner jag plötsligt en enorm lust att skapa bäbisar med bilen som syns på bilden ovanför. Helt sjukt vad snygg den är (yes)

16 miljoner kronor är det enda jag behöver. Det är ungefär vad en liten sketen annons längst nere på den här bloggen kostar. Någon som är sugen? Vill ni ha en annons placerad högt uppe på sidan får ni såklart gärna det, men då får ni såklart betala mer än ynkliga 16 miljoner :z



Betygsätt inlägget:
[Total: 1 Average: 5]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *