Eurotripen genom att vinna sisådär 141 miljoner kronor på just lotoo. 7 rätt på lotto + 2 rätt på joker är det enda som behövs - hur svårt är det lixom?" /> Eurotripen genom att vinna sisådär 141 miljoner kronor på just lotoo. 7 rätt på lotto + 2 rätt på joker är det enda som behövs - hur svårt är det lixom?" /> Eurotripen genom att vinna sisådär 141 miljoner kronor på just lotoo. 7 rätt på lotto + 2 rätt på joker är det enda som behövs - hur svårt är det lixom?" />
Svammel

141 miljoner


Det händer inte ofta att jag spelar på lotto – jag tror jag gjort det en gång tidigare. Men idag tänkte jag säkra Eurotripen genom att vinna sisådär 141 miljoner kronor på just lotoo. 7 rätt på lotto + 2 rätt på joker är det enda som behövs – hur svårt är det lixom?

Jag har redan börjat räkna på vad jag ska göra för alla pengarna jag kommer vinna. Ett hus… nej, TVÅ hus, ett flygplan, halva Uganda, en trampbil helt i guld och en godisfabrik är det som skall införskaffas direkt vinsten kommer in på kontot. Sen ska jag köpa någonting till mamma också, och jag får inte glömma att köpa ett Kinderägg till lillebror.

Mer om detta om 4 timmar. Michael Kaustinen – miljonär. Hur coolt är inte det?

[?]



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *