TV-spel

Jag älskar min Playstation 3


Jag såg till att förhandsboka några spel igår. Först och främst bokades Uncharted 2, ett äventyrs/actionspel i bästa Indiana Jones-stil. Uncharted (1) var fantastiskt, tvåan lever förhoppningsvis upp till dom orimliga förväntningarna.
Jag bytte in Little Big Planet och Prince of Persia, då kostade Uncharted 2 1 krona. Helt okej med tanke på att jag inte spelat varesig Little Big Planet eller Prince of Persia på säkert 6 månader nu.

Sen bokades såklart NHL 10 också. Dock kunde jag inte betala spelet när jag bokade det. Betalningen skulle ske på releasedagen (den 18:e september!) av någon skum anledning ._o För det spelet skulle dom ha två spel (FIFA 09 och NHL 09) + 149 kronor. Jag tycker det var lite väl i överkant, men hellre det än att köpa spelet för 599 kronor.
Tanken är att jag ska köpa NHL klockan 10:00 den 18:e och sen åka direkt till Skutskär för att inviga spelet med Imrell. Dock är det inte bestämt till 100% än.

Det blir en underbar TV-spelshöst. Uncharted 2 kommer sträckspelas igenom utan att sova en blund. NHL kommer nötas fram tills den 14:e oktober då Uncharted släpps. Kan det bli bättre? :P

Heter det min eller mitt Playstation 3 förresten? :f



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *