Close

Nu är det nära… Dagen har gått raketfort, och det återstår nu en timme och fyrtiofem minuter av mitt augustijobbande. Jag är faktiskt inte ens speciellt trött, även om kön precis gick från 0 personer i kö till 10 på ungefär 23 sekunder XD

Lista på saker som måste göras den närmaste tiden:
# Säg upp webbhotellet
# Kontakta CSN
# Köp NHL 10 + Uncharted 2
# Skriva CV + personligt brev och sök jobb
# Sova middag idag

Förresten är jag egentligen ingen bilmänniska, men det har blivit bilder på både en Ferrari och en BMW postade i dom senaste inläggen nu. BMWn får plats mest för att den ser så futuristiskt cool ut – jag gillar häftiga framtidsleksaker. Dessutom sägs den dra 0.38 liter/mil också, det är t.o.m. mindre än min Nissan-Ferrari. Det är status.


Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>