Mikaaaa! Så otroligt gayig video, men låten är en riktig glädjespridare Jag har märkt ett mönster den senaste tiden. Jag känner mig lite som en movie star eftersom jag får svara på samma frågor dag efter dag. Kanske är det dags att börja släppa lite på mystiken och faktiskt besvara frågorna... Frågorna som ställs" /> Mikaaaa! Så otroligt gayig video, men låten är en riktig glädjespridare Jag har märkt ett mönster den senaste tiden. Jag känner mig lite som en movie star eftersom jag får svara på samma frågor dag efter dag. Kanske är det dags att börja släppa lite på mystiken och faktiskt besvara frågorna... Frågorna som ställs" /> Mikaaaa! Så otroligt gayig video, men låten är en riktig glädjespridare Jag har märkt ett mönster den senaste tiden. Jag känner mig lite som en movie star eftersom jag får svara på samma frågor dag efter dag. Kanske är det dags att börja släppa lite på mystiken och faktiskt besvara frågorna... Frågorna som ställs" />
Nattmösseprat,  Små funderingar,  Youtube

I framtiden


Mikaaaa! Så otroligt gayig video, men låten är en riktig glädjespridare

Jag har märkt ett mönster den senaste tiden. Jag känner mig lite som en movie star eftersom jag får svara på samma frågor dag efter dag. Kanske är det dags att börja släppa lite på mystiken och faktiskt besvara frågorna…

Frågorna som ställs är följande (utan inbördes ordning): #Hur smakade Taco Fiesta egentligen?
#Exakt vad gör du på jobbet?
#Hur går kampen mot snabbmaten?

Tänkte börja svara på dessa frågor imorgon. Då har jag tre kommande inlägg där jag i alla fall vet vad jag ska skriva om [?]Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *