Break up,  Vardagsliv

Universums mittpunkt


Det är kul att se vilken verklighetsuppfattning vissa människor har :i Angelica är på krigsstigen då jag tydligen har nämnt att vi har träffats någongång/någonstans :n När detta skulle ha skett vet jag inte, inte heller vart. Lite intressant att hon verkar tro att jag faktiskt frivilligt skulle vilja träffa henne utan att någon höll en pistol mot mitt huvud.
Nåja, hon har inte skrivit nåt mer, så jag har ingen aning om vad hon dricker/röker just nu, men jag hoppas det smakar bra iaf [?] Antagligen är det hon som ringt alla (6-7 st) samtal från hemligt nummer också. Då var det problemet löst i alla fall.

Ha en trevlig kväll vettja [?] Själv ska jag nöta Colin McRae: Dirt 2 nån timme nu, sen ska jag boka Paramorebiljetter.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *