Coolt,  Golf,  Lillebror

Snabbrapport från golfbanan/lite annat


Ganska mycket av min lediga tid (typ all ledig tid faktiskt) har spenderats på golfbanan dom senaste dagarna. Igår ville det sig så att jag och brorsan fick lira med en pajsare vid namn Tomas Andersson samt hans följeslagare Kajsa.
Tomas led av en mild grad av schizofreni, detta märktes mest vid hans inspel mot green när han konstant utropade ”Kom igen då Andersson!!!!” såfort bollen gick lite för långt. Lite skumt faktiskt.
Vovven var dock ursöt och fruktansvärt väluppfostrad. Det var bara att säga åt henne att stanna så gjorde hon det. Kopplet var egentligen onödigt.
Annars kan vi konstatera att Tomas bjöd lillebror på myggspray. Myggspray som egentligen används på varelser i stil med Kajsa – alltså hundar. Lillebror tackade med att gör slut på halva sprayflaskan typ. Herr Andersson tittade lite skumt på lillebror när han stod där och duschade sig i myggmedlet samtidigt som han tjoade ”Det här luktar ju skitgott!” :i


Tomas demonstrerar hur en golfboll beter sig om man slår ett slag. ”Först går den upp i luften, sen kommer den ner igen”. Galet vad han kunde mycket :f


Vi var ut idag igen jag och lillebror. Banan är ju galet fin nu. Träffade två halvpensionärer halvvägs som vi gick dom sista 4 hålen med. Lillebror blev lika nervös som vanligt av att spela med okändingar :b Det blir garanterat bättre när han slappnar av lite :)


Annars är jag rätt nöjd över att ha lyckats träffa en av kraftledningarna. Ljudet när bollen träffade ledningen var riktigt roligt :i ”Frjjjjjjjong” lät det ungefär.
Slaget annullerades, och jag fick slå om. Tog i som en tok med drivern och skickade fram bollen 7 meter. Grejt.


Fick checken från Expressen idag också. 353 kronor fick jag som tack för bilden jag skickade in – inte så tokigt. Så nu kan jag hädanefter kalla mig för professionell fotograf :z
(Nej, det är ingen idé att kopiera checken – den är redan inlöst XD )


Baksidan på checken var annars lite rolig. Lägg märke till rutan ”Känd” :i Den kryssades såklart i när jag skulle lämna in checken. Kassakillens motivering löd ”Han är ju den där fotografen från Expressen”. Eller inte.


Jag har fortfarande lite pubertal humor (som ni kanske märkt). Alltså kan jag inte låta bli att posta denna bild :iBetygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *