Arbetsliv,  Svammel

Rubrikbrist


Jag vaknade till Alexander Rybaks låt Fairytale imorse, och det är tydligen någonting jag borde göra oftare. Humöret har varit på topp sen dess :)

Annars gillar vi Aftonbladets rubrik från häromdan:

Alltid kul med folk som har konstiga efternamn :i


Förövrigt är tunnbröd det bästa som finns. Inget kan höja en redan klockren måltid (korv stroganoff, spaghetti och köttfärssås, mos och köttbullar osv) till skyarna såsom tunnbröd kan.

20 minuter, sen är jag ledig i 2 veckor! Det är bara att hålla ut. Iofs var det senaste samtalet jag fick så otroligt roligt att jag fortfarande, 5 minuter senare, har svårt att hålla mig för skratt. Folk är bra… eh…. intressanta… ibland.Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *