Film,  Svammel

Harry Potter och särskrivningar


Ikväll är det premiär för Harry Potter och halvblods prinsen (om SF särskriver på sin affisch så kan jag också göra det! :i). Jag, lillebror och hans fruntimmer ska se premiären ikväll klockan 21:15.
Jag är själv inget större Potter-fan, men lillebror har väl läst ut alla 227 böckerna ungefär 10 gånger var. Han brukar också springa runt med en träpinne hemma i huset och skrika ”Petrificus Totalus!” samtidigt som han riktar pinnen mot våran stackars mor. Alltså ser han säkerligen fram emot filmen ganska mycket – jag har hört att det ryktas om att han ska ha på sig Harry Potter-glasögon och en trollkarlskappa på premiären ikväll. Sanningshalten i detta rykte kan dock diskuteras.


Själv ser jag mest fram emot att sitta och dregla över fröken Watson. Hon är visserligen bara 19 år, så pedofilvarningen lyser svagt gul, men med tanke på hur hon ser ut så bör detta inte öka mina ”Jag är en ful gubbe”-poäng. Funderingar finns på att fria till henne under filmens gång. Jag funderar just nu på hur man bäst friar till en dam som endast närvarar i form av en filmrulle. Tips mottages gärna [:.



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *