Close
Sådär ja. Nu börjar antalet kommentarer öka igen. Jag förväntar mig att ni håller snittet på 7 kommentarer per inlägg från och med nu :P


En bild på den otroligt välvårdade planen där Wimbledon på grus spelades

Annars har dagen spenderats på tennisplanen. Det var dags för Wimbledon på grus när jag och lillebrors kompis Svensson spelade dubbelmatch mot lillebror och Jake. Vi (jag och Svensson alltså) började skakigt och tappade ganska snabbt till 1-4 i game. Efter en stark upphämtning (till 4-4) så föll vi knappt med 6-4 – mestadels pga mina hemska servar.

Nu var det ju så att jag och Svensson egentligen mest värmde upp under första set. Andra set vanns ganska komfortabelt med (jag tror det var) 6-4. Alltså var spänningen hög inför sista set. Den var så hög att vi faktiskt fick publik en bit in i setet. Hela tre personer hade hört om att ATP-touren hade kommit till Borlänges industriområde. Det, eller så ville dom helt enkelt ha planen efter oss – sanningen är relativ beroende på vem man frågar.
Tredje set inleddes annars ganska jämnt och vi följdes åt till 2-2. Sen är dom kommande 6 gamen suddiga för mig. Jag var så sjukt inne i matchen att jag helt enkelt förträngde ställningen. Trots denna fokusering lyckades jag knappt få in ett enda lyckat slag :@

Lillebror är vansinnig efter förlusten

Jag och Svensson lyckades i alla fall jag serva hem vinsten i sista set – setsiffrorna skrevs till 7-5. Glädjen var total, och jag tror aldrig jag hört lillebror vara så tyst :i Skönt att visa vart skåpet ska stå (och tack Svensson för att du vann 98% av alla våra poäng [?])

Senare så var jag och lillebror på bio och såg Brüno. En film som handlar om en österrikisk man vid namn (kan ni gissa?)…. Brüno!
Han leder en TV-show i Österrike, men får sparken efter att ha tabbat sig lite. Så han bestämmer sig för att bli kändis i USA.
Filmen i sig innehöll lite för många… öh… inzoomade mansdelar och för mycket manlig kärlek för min smak, men filmen i sig hade väl några roliga scener. Dock kändes den lite väl överdriven – jag tycker ju Wall-E är på gränsen och Brüno är faktiskt ännu värre :n
Betyg på Brüno: [!][!][!2][!/][!/]

Sen trodde jag att jag skulle få åka hem och sova – det tyckte dock inte lillebror. Han ville att vi skulle åka hem till hans fruntimmer och spela sällskapsspel. Jag har ju fortfarande kvar mina toffeltendenser sen jag hade fruntimmer så jag var vågade helt enkelt inte säga nej.

Lillebror och hans tant tyckte förövrigt att det var jättekul att sitta och bråka hela tiden. Dom spenderade väl 5-10 minuter med att leka “Sisten”. Båda ville ha det sista slaget på den andra (jo, dom slogs faktiskt :i). Undrar vem som vann tillslut? (Nu hoppas jag lillebror eller hans fruntimmer läser det här och börjar dryga sig igen :i)

Spelets enklaste fråga. Såklart var svaret nej :i

Vi spelade TP – (nu måste jag Googla stavningen…) Trivial Pursuit. Såklart fegade alla ur och ville att vi skulle spela med barnfrågorna. Det är ju inte så kul för mig som nästan är smartast i Sverige. Alltså blev det tokdominering från min sida. Fråga efter fråga ställdes, och jag svarade rätt på i stort sett alla. Efter att ha spelat ut alla fullständigt hamnade jag på en meriterande näst sista-plats [?] Tur att fröken Linda var med så att jag… öh… hade någon som hamnade under mig… :fAnnars kan det rapporteras att min axel värker sen tennisen. Otroligt tråkigt att man ska drabbas av skador mitt under ATP-touren :< Jag får kontakta mina sponsorer och säga att jag kanske inte kan medverka under resten av säsongen.[yasr_visitor_votes size="medium"]

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>