Bra saker,  Coolt,  Vardagsliv

Världens bästa mamma fyller år!

Grattis på… 1, 2, 3… 14, 15… 27 årsdagen mamma!

Jag måste ju skriva ett grattisinlägg till min kära mor idag. I bra många år har du kämpat med två hopplösa soner, och jag tror knappast vi uppskattar dig så mycket som vi borde. Men du har kämpat på, bakat fika till våra födelsedagar, städat, du har skjutsat och hämtat på träningar och du har alltid funnit där oavsett vad. Tack för att du alltid ställer upp och finns där för oss :)

Köket ser fördjävligt ut just nu, jag däckade i soffan efter golfrundan och den yngre sonen har säkert inte ens märkt att han lämnat ost, makaroner, en tallrik med mat och lite annat mysigt kvar i köket innan han lade sig. Jag vaknade för ungefär 1 timme sedan, och plockade i alla fall bort matresterna och allt annat som hade börjat röra på sig [?]
Jag ska dock se till att fixa det där ordentligt innan du kommer hem från jobbet. Sen ska jag klippa gräset också (åh vad roligt det ska bli! :f)

Hoppas du får en bra dag på jobbet idag och att du är nöjd med hur det ser ut här hemma när du kommer hem :) Eftersom jag är kass på att baka får du i all fall en bild på en jordgubbstårta (duger inte den får du äta upp tårtan som står i kylen :P). Men, innan du börja äta av den ställer vi oss alla upp och sjunger:

Ja, må hon leva! [n]
Ja, må hon leva! [n]
Ja, må hon leva uti hundrade år! [n]
Javisst ska hon leva! [n]
Javisst ska hon leva! [n]
Javisst ska hon leva uti hundrade år! [n]

Grattis än en gång mamma :)



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *