Sibyllamackan som säljs på Ica ett antal gånger nu. Den med smögenröra på. Räkor, kladd och citron tillsammans med isbergssallad = succé. Den slår Subways mackor med hästlängder, och då kostar ändå Subways typ dubbelt så mycket. Sibylla och Ica hade fått utmärkelsen "Årets samarbete 2009" också" /> Sibyllamackan som säljs på Ica ett antal gånger nu. Den med smögenröra på. Räkor, kladd och citron tillsammans med isbergssallad = succé. Den slår Subways mackor med hästlängder, och då kostar ändå Subways typ dubbelt så mycket. Sibylla och Ica hade fått utmärkelsen "Årets samarbete 2009" också" /> Sibyllamackan som säljs på Ica ett antal gånger nu. Den med smögenröra på. Räkor, kladd och citron tillsammans med isbergssallad = succé. Den slår Subways mackor med hästlängder, och då kostar ändå Subways typ dubbelt så mycket. Sibylla och Ica hade fått utmärkelsen "Årets samarbete 2009" också" />
Betyg

Hundbajspåse med räksallad på

Årets macka 2009
Jag har köpt Sibyllamackan som säljs på Ica ett antal gånger nu. Den med smögenröra på. Räkor, kladd och citron tillsammans med isbergssallad = succé. Den slår Subways mackor med hästlängder, och då kostar ändå Subways typ dubbelt så mycket. Sibylla och Ica hade fått utmärkelsen ”Årets samarbete 2009” också om jag hade haft någon sådan kategori.

Årets brillor 2009
Johan Jonasson! Du ska omedelbart slänga upp en bild på dina oroliga solglasögon du hade på dig utanför Flügger idag. Dom där gula sakerna. Skanar ord för att beskriva dom riktigt, men ”Årets brillor 2009” kanske ger er en liten hint.

Årets resa 2009
Jag har inte varit iväg till London än, men resan är nu i alla fall bokad. Jag har 10 minuter på mig att byta tåg i Sala, där finns det en eventuell risk att det skiter sig.
Annars har jag bokat resa från torsdag den 28:e till lördagen den 30:e. Jag var ju övertygad om att Nickelbacks konsert var på fredagen – vem anordnar en konsert på en torsdag lixom? [?]
Så var det dock inte. Av någon skum anledning är konserten på torsdagen – samma dag som jag kommer till London. Det betyder att jag har 2,5 timme på mig från att jag landar tills dom börjar släppa in folk i O2 Arena. Nu tar det säkert ytterligare 1-2 timmar innan konserten börjar på riktigt, men det blir lite stressigt i alla fall där.
Jag landar 16:05, och om jag tar tåget är jag på hotellet typ 17:30 eller så. Sen ska jag checka in, och sen ta mig till stället där konserten anordnas.
Men men, det oooordnar sig säkert :P Undrar vad man ska hitta på ensam i London under en fredag då?



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *