Idoler

Tore, min kompis

Jag tänkte berätta om min rumskompis. Han heter Tore. Tore är 30 centimeter stor, och han väger typ 500 gram. Tore är en kaktus.

Tore döptes till Tore igår. Han fick det namnet eftersom vissa personer inte inser vilket coolt namn Tore är. Denna person vill inte döpa sin hund till Tore, så då protestdöpte jag min kaktus till detta klockrena namn.

Dopet bestod av att jag hällde en halv burk Root Beer (hade ingen Cola hemma) över Tore samt att jag uttalde ”Du heter nu Tore”. Stämningen var magisk, och det gräts en skvätt från både nära och kära (iofs var det bara Tores lilla granne Evert som närvarade).cokeTore har under hela sitt liv vattnats/matats med Coca Cola. Det är det enda han lever på. Alla andra blommor jag har haft har varit veklingar. Dom har inte ens klarat av att leva TROTS att jag gett dom vatten ibland.

Tore däremot, han är speciell. Han står där i fönstret, och han vissnar inte bara för att jag inte orkar vattna honom en gång i månaden.
Min lilla Tore han kämpar på. Han är en riktig man. Inte bara är han väldigt rak i ryggen, han är vansinnigt cool med sina taggar också. Den perfekta mansblomman. Inget töntigt lila, inga töntiga blomblad som kan ramla av och han tål typ allt. Jag skulle kunna använda min Tore som domkraft till min Ferrari, så stabil är han.

Detta har dock inte en viss åttabent inkräktare insett. Denna äckliga spindel, vi kallar honom Kent, tyckte tydligen att min Tore inte rörde på sig tillräckligt. Så därför bestämde Kent sig för att bygga ett nät på min stackars kaktus. Sjukt smart tänkt med tanke på att det inte varit en enda fluga härinne på ungefär 7 år. Dom tål helt enkelt inte den radioaktiva miljö som uppstått bland smutsiga kalsonger och gamla McDonaldspåsar.

Hann få en snabb bild på något som jag tror kan vara Kent när jag stack in kameran bakom soffan:

Kent verkade vara nöjd med sitt nät i alla fall. Jag funderar på hur jag ska kunna gillra en fälla för att fånga honom. Eftersom han överlever i den här miljön så är han säkerligen kraftigt muterad. Alla vet ju vad som hände med Spindelmannen när han blev till Spindelmannen. Han fick sina superkrafter från en superspindel. Det kan alltså vara så att spindeln som bor i min källare är samma spindel som en gång gjorde Peter Parker till Spindelmannen… Bör nog skriva ner det i mitt CV. Inte många som slår den meriten :i

Frågan är hur jag ska fånga Kent bara. Har han blivit muterad och fått superkrafter lär jag inte kunna stänga in honom i en burk bara. Den lär han ta sig ur ganska enkelt (om han ens får plats i den)…

Får fundera på det där med fällan litegrann…



Betygsätt inlägget:
[Total: 0 Average: 0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *